Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

FOTO. Muncitorii care lucrează la înălțime la biserica de la Podul Golescu, surprinși fără echipament de protecție

Muncitorii care lucrează la înălțime la biserica de lemn de la Podul Golescu din municipiul Satu Mare au fost surprinși fără echipament de protecție.

În imaginile ce au fost surprinse astăzi, miercuri, 2 septembrie, se vede cum mai multe persoane care lucrează la noua biserică de lemn nu sunt asigurate, cu toate că își desfășoară activitatea la o înălțime considerabilă.

5 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    pai ce vreti? inmormantarea este gratuita, lucreaza la biserica :))

  2. Vulpea bi-polara Răspunde

    Inmormantare gratuita? La ortodocsi? Mai degraba trece camila prin urechile acului decat sa asistam la blasfemia asta. Lor nu le trebe echipament de protectie, co zis popa ca face el o sfestanie, si cad pe moale de e ceva.

  3. TN Răspunde

    Si ce va mira? Asa se construieste in tot orasul! Credeti ca e vreo unul care sa poarte vreun echipament??? Rectific, credeti ca vine cineva sa ii amendeze pe cei responsabili?! Spaga si pilele sa traiasca! De cate ori exista uncontrol de la ITM sau ITC, toti dispar ca magarii-n ceata! Nimeni nu lucreaza in ziua de control, deoarece a avut grija cineva sa ii anunte! Mergeti pe Gellert Sandor la blocurile verzi din capat, este dita-mai santierul cu 6 blocuri imense si din decembrie 2019 si pana in ziua de azi , absolut niciun muncitor nu a purtat macar o casca prapadita. Nimic! Faceau echilibristica la bustul gol pe acoperis! Au construit unul dintre blocuri, perpendicular pe cel vechi, la o distanta de 6-7 metro, obturand toata lumina locatarilor din vechiul bloc, ca si politistul chemat sa ii amendeze ptr ca turnau ciment la 11 noaptea, s-a crucit ! Cine le-a dat bisnitarilor astora autorizatie de constructie si cum? Si voi va mirati ca o mana de muncitori lucreaza fara protectie, pe cand in alta parte de ridica complexe rezidentiale intregi in care se incalca toate regulile, cu girul functionarilor si autoritatilor publice!

  4. cetatean Răspunde

    Și la romano catolici e tot așa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.