Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

FOTO. Serialul „Și Coica ce a făcut?”. Coica: ,,Așa arăta orașul în momentul în care am preluat mandatul de primar”

Candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a revenit cu un nou episod din serialul denumit „Și Coica ce a făcut?”. Fostul primar a publicat astăzi, pe pagina sa de Facebook, o nouă serie de imagini în care prezintă cum arăta orașul în 2012.

Postarea făcută de Dorel Coica:

,,Așa arăta orașul Satu Mare în momentul în care am preluat mandatul de primar. Asta am moștenit eu de la administrația UDMR, o administrație care a condus orașul două mandate înaintea mea. Dragii mei, nu vă cer altceva decât să fiți corecți și sinceri cu mine și cu voi atunci când răspundeți la întrebarea “ȘI COICA CE A FĂCUT?”

14 comentarii

  1. Dan Răspunde

    Si cam asa ai si lasat..

  2. H&R Răspunde

    Daca era dupa el, Casa Mestesugarilor nu era gata niciodata. Poate erau cabinete acolo.

  3. c-block Răspunde

    “Pierdut candidat pesede pe drum. Nu se știe unde. Se declară nul. Nul și neavenit. Chiar nedorit.”

  4. Unu' Răspunde

    Tovarășul colonel coi-ca, cunoscut drept dorel de sătmar, doresc să-i reaintesc, deoarece se pare că vârsta își spune cuvântul, că toate acele mărețe realizări ale sale, sunt, de fapt, rodul muncii predecesorului său, ungurul ăla pe care l-a învins total nejust și nedemocratic, cu atacuri xenofobe și rasiste!!
    Contribuția lui dorel de sătmar – cel mai prost primar din istoria sătmarului este 0! (zero!) el fiind doar un biet spectator! Ba mai mult, și-a permis cu un tupeu jegos de mitocan sudist, să deturneze o parte din sume spre strada pe care domiciliază, stradă necuprinsă în proiectul inițial, riscând să se piardă finanțarea europeană!!

    • Dan Răspunde

      Foarte corect!
      Cel mai prost primar si dupa 4 ani nu are rusine sa candideze din nou. Excelent!
      Sper ca nu primeste nici un vot in plus, in afara pentru ce a platit.

  5. Adrian Cozma Răspunde

    Esti un mincinos doctore!

  6. Smile Răspunde

    Dar sunt tot aceleaşi imagini, gata ne-am săturat să tot vedem exact aceleaşi imagini, ne-am dat seama că eşti nepriceput, ai fost varză, mai bine dispari.

  7. ... Răspunde

    Măi fost primar Coica! Te riști să te duci în piața Someș și să țipi în gura mare că tu ai fost primar când a fost modernizată Piața și că tu ai semnat recepția la lucrările făcute? Te riști? Cum stai cu viteza la 100 m plat?

    • H&R Răspunde

      Poate 500 km si nu plat sau lat ci lung. Pana in Oltenia Mare.

      • Hh Auleu Maica Răspunde

        Hai sa nu fim ipocriți, s-au făcut destule ,chiar daca n-au fost lucrări de vazut din elicopter,dar la capitolul străzi de modernizat ,sa facut destul .Sa nu uitam drumul la Sătmarel ,(cei care i-și amintesc de fosta ‘primariță’ cate audiențe a facut pentru asfaltarea acestui drum inca din timpul lui Uglar prim secretar jud.1970. Din păcate săraca femeie nu mai rețin daca a mai trait sa-și vadă visul împlinit . Zona Caragiale ,Plevnei ,zona aia a fost jungla . Iar cu lucrarile in jurul cabinetelor,să fim serioși ,chiar știu in zona Soli ,era o mizerie mare in zona lpotești 2 in spatele magazinului . Așa ca nu cred ca merită atata negativism din partea noastra,,….dar ….uitam repede..și mergem inainte…!

        • ... Răspunde

          Te referi și la reabilitarea pieței din Carpați I făcute prost și degeaba??? Noi nu ne permitem încă un experiment de acest gen pentru că orașul a fost desangvinizat de tineret la propriu. Toți tinerii ni-s plecați minim la Cluj! Definitiv. Dacă vrem viitor pentru orașul nostru atunci avem nevoie de locuri de muncă, infrastructură, tineret și perspective de dezvoltare. Coica habar nu are să le facă. Punct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.