Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

FOTO. Serialul „Și Coica ce a făcut?”. Coica: „Dragii mei, ce am făcut eu se vede și din avion”

Dorel Coica, candidatul PSD la Primăria Satu Mare, revine cu un nou episod din serialul denumit „Și Coica ce a făcut?”, în care precizează că el a fost primarul care a schimbat fața orașului.

În noul episod, Dorel Coica spune că în mandatul său a prioritizat curățenia și disciplina.

„ȘI COICA CE A FĂCUT? Dragii mei, ce am făcut eu se vede și din avion. Am fost primarul care a schimbat fața orașului, am fost primarul care a prioritizat curățenia și disciplina. Evenimentele din ultimele luni ne indică clar că orașul e condus intr-un mod haotic. Că ne place sau nu, cineva trebuie să coboare milităria din pod. Eu voi fi acela! Pe 27 septembrie avem ocazia să scoatem amatorismul și indolența din primărie. Puneți STOP minciunilor, puneți STOP machetelor, puneți STOP șovinismului și puneți STOP bătăii de joc a banului public! Haideți să facem împreună #MARE Satu Mare”, transmite Dorel Coica, candidatul PSD la Primăria Satu Mare.

13 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Tâlharule, ai furat pista de biciclete de pe Lucian Blaga și ai transformat-o în parcare privată pentru cabinetele tale!
    Cuie Moica!

  2. y Răspunde

    Aș dori asistență medicală de specialitate din parte colegilor în regim de urgență! Omul psta trăiește într-o realitate paralelă!

  3. hj Răspunde

    Se vede si din avion ca nu a facut nimic

    • H&R Răspunde

      Se vede din avion minciuna. E mai mare cat Palatul Administrativ din SM. A trebuit chiar si avionul sa ocoleasca. Minciuna desigur.

  4. Szilagyi Răspunde

    Si furtul de paduri se vede din avion chiar de pe sateliti…..asta nu inseamna ca e bine !!!!

  5. 3.14 Răspunde

    ‘poi din avion…nu se vede chiar nimic! Zero, nada, niente. Daca Unu’ are dreptate at sa luam ‘napoi parcarea primar bacsi!!! Vissza, vissza!

  6. Reclama Răspunde

    Nu degeaba s-au inventat reclamele cu “Dorel”, au avut inspiratie de la Satu Mare

  7. M16 Răspunde

    La mine în M16,el a făcut parcarea. Ilies a ocolit curtea noastră. De votat oricum nu votez cu nimeni, toți sunt la fel. Gabor câștigă fluierând. Va avea cele 40% ale maghiarilor,iar restul de 60 se vor împărți între restul. Și așa va fi mereu cât timp avem un singur tur.

  8. Opinie Răspunde

    A facut totul in interesul sau . Ne crede prosti .

  9. Feri Răspunde

    “Dragii mei” – asta-i vorba lui Iohannis, și nici lui nu-i stă bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.