Ultima actualizare: azi, 19:43

Locale

FOTO. Un tânăr șofer s-a răsturnat cu mașina în județul Satu Mare. S-a ales cu dosar penal

Polițiștii sătmăreni au dat publicității primele concluzii în cazul accidentului produs în această dimineață pe DN19A, între Beltiug și Rătești. Potrivit polițiștilor, un tânăr s-a răsturnat cu autoturismul după ce a pierdut controlul volanului.

Ce spune Poliția:

Azi, 24 septembrie, în jurul orei 05.20, polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare, au fost sesizați cu privire la faptul că între localitățile Beltiug și Rătești a avut loc un accident rutier.

Astfel, în urma primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, de 22 de ani, din Corund, aflându-se la volanul unui autoturism pe D.N. 19 A între localitățile Beltiug și Rătești, deplasându-se din direcția localității Beltiug, într-o curbă la dreapta, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în șanțul aflat pe partea stângă a direcției sale de mers.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a persoanei de la volan. Totodată aceasta a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.