Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTOGALERIE. Dorel Coica propune un cartier special pentru cei de pe Ostrovului, Toamnei şi Crângului

Candidatul PSD la Primăria municipiului Satu Mare, Dorel Coica, propune un cartier special unde să fie mutai locuitorii blocurilor de pe str. Ostrovului, dar şi cei care stau în locuinţe sociale pe str. Toamnei şi Crângului

“Am mai spus-o, sunt medic militar și ca orice militar țin mult la curățenie și disciplină. Am demolat garajele cu toate că știam că voi pierde o mare parte din electorat, dar cineva trebuia să o facă. La fel cum mi-am asumat demolarea garajelor, urmează să-mi asum un alt proiect sensibil, CARTIERUL SOCIAL. Acesta va fi un cartier de blocuri cu apartamente de 2-3 camere, cu costuri de execuție reduse, după modelul Campusului Social Henri Coandă din Constanța. Împreună cu o delegație de specialiști din cadrul Primăriei Satu Mare ne-am deplasat la Constanța și am convins primăria de acolo să ne cedeze proiectul. După finalizarea proiectului, acolo vor fi dirijați toți locuitorii din cartierele sociale de pe străzile TOAMNEI și CRÂNGULUI, plus cei din blocul CD2 de pe OSTROVULUI. Pentru finanțare mizăm pe un proiect european, pe fonduri guvernamentale și pe fonduri proprii”, a scris Dorel Coica, pe Facebook..

11 comentarii

  1. Nr Răspunde

    Nu votez,pt ca nu dau 2 bani pe politicieni,dar asta ii cea mai buna propunere din cate am citit gen:masterplan “masterplaster” si alte aberatii

  2. Dan Apreotesei Răspunde

    Mie nu-mi place PSD sau Coica , dar zonele astea pline de țigani sunt o problema pentru Satu Mare și asta e o propunere buna, sper ca cel care va câștiga sa aibă o idee asemănătoare

  3. Vlad Tepes Răspunde

    As aprecia daca toti ceilalti candidati s-ar angaja public ca vor prelua ideea.
    Daca o idee este buna, nu are importanta de la cine vine .
    Bravo Dorel !
    Kereskeny preia ideea !
    Nu de alta dar cu actualele prevederi ale legii, in Satu Mare alegerile sint o cheltuiala inutila.

  4. logica Răspunde

    Da. In sfarsit o idee foarte buna si benefica pentru oras!!!

  5. Erdei Andrei Răspunde

    Eu inteleg ca acum s-a aprins becu la Dom’ doctor …..dar cand a mutat mai multe familii pe strada Clujului , intre oameni care au avut puterea economica si vointa de a sta in casa ……..dar ce mai el a pus si tiganii intre ei , si acum vine cu idei “stralucitoare” , dar atunci de ce nu i-a stralucit zona cenusie sa nu puna acolo ?

  6. Teodor Răspunde

    Cum adica, propui tu unor jamaicani locuinte nou noute ? cei care in viata lor n-au lucrat o secunda in sistem. Fara buletin, fara viitor. ADuci tu bani de acasa pentru finantare ? sau din bugetul local ?auzi la el, fonduri europene. Chiar ca mi s-a urcat tensiunea.

    • varu Răspunde

      Bine .bine …dar ceva tot trebuie facut , ca ei nu vor face nimic ,inafara de-a distruge totul.
      Prin natura serviciului,am cunoscut situația și cand li sa-u dat celelalte locații …..și ..cum arata acum ?

  7. Szilagyi Răspunde

    Daca ma votati pe mine toti cei care lucreaza in satu mare vor avea salarii de 2000 de euro minim!!!
    Inainte de alegeri toti promit!!!😂😂😂
    Alegeri-ma pe mine,2000 de euro!!!

  8. H&R Răspunde

    Nu poti face asa ceva cu rromii. Ca-i segregare. Vine Uniunea Europeana si te foote de te-ndoaie. In plus mai castiga si rromii procese si o sa aiba si locuinta gratis si bani in buzunar o gramada. Domnule Coica sper ca nu asta vreti. Mai dormiti una peste asta.

  9. Smile Răspunde

    Lasă-ne cu aburelile tale, nici marcaje pe asfalt nu ai fost în stare să trasezi, de fonduri europene nici nu îndrăzneşti să vorbeşti că nu eşti în stare să atragi, acum ai mai băgat o vrăjeală cu blocuri sociale, nu ţi-e ruşine.

  10. Feri Răspunde

    Foarte grea și sensibilă această problemă. Și stringentă.
    Un astfel de cartier s-ar transforma într-un fel de ghetou în scurt timp. Deja zona Ostrovului este aproape așa.
    Ar trebui ghicite ceva proiecte prin care să-i mai educi. Și nu există că nu se poate și n-are rost.
    Dacă nu îi iei de sus, cobori la nivelul lor și așa te apropii de ei, reacționează ca niște copii, capeți încrederea lor, și te ascultă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.