Ultima actualizare: ieri, 21:23
Locale

Începe acțiunea de distribuire a măștilor gratuite în municipiul Satu Mare

Direcția de Asistență Socială Satu Mare începe marți, 15 septembrie, distribuirea măștilor de protecție GRATUITE către persoanele din categoriile vulnerabile a măștilor de protecție! Acțiunea se va desfășura zilnic, între orele 8.30-14.30, în cinci locații diferite din municipiul Satu Mare până vineri, 18 septembrie.

Beneficiarii acțiunii de distribuire a măștilor sunt: persoanele din familiile beneficiare ale ajutorului social, persoanele din familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei, pensionarii ale căror drepturi sunt de până la 704 lei inclusiv, precum și persoanele încadrate în grad de handicap care realizează venituri exclusiv din prestațiile sociale prevăzute de art. 42 și 58 din Legea nr. 448/2006, privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.

Astfel, pentru o mai bună organizare a acțiunii, s-au stabilit patru locații unde persoanele din aceste categorii vulnerabile se vor prezenta pentru a primi măștile.

Locațiile la care persoanele beneficiare pot veni după măștile de protecție sunt următoarele:

sediul Direcției de Asistență Socială Satu Mare, strada Ilișești, nr.4 – pentru beneficiarii care au domiciliul în zona 14 Mai și zonele învecinate;

imobilul de pe strada Lucian Blaga, nr.409 (Curtuiuș)– pentru persoanele care au domiciliul în zona Carpați I, II, Micro 17, Lucian Blaga, Curtuiuș și zonele învecinate;

sediul Fundației Maurer, de pe strada George Coșbuc, nr.5 – pentru persoanele care au domiciliul în zona Titulescu, zona Centrală și zonele învecinate;

sediul Centrului de zi ,,Speranța”, de pe strada C.A.Rosetti, nr.2/A – pentru persoanele care au domiciliul în Cartierele Micro 14, 15, 16, Soarelui și zonele învecinate.

Persoanele din familiile beneficiare de ajutorului social și persoanele din familiile beneficiare ale alocației pentru susținerea familiei sunt rugate să se prezinte la sediul Instituției Direcției de Asistență Socială pentru a intra în posesia măștilor de protecție!

Distribuirea măștilor de protecție se va face cu respectarea tuturor regulilor impuse de autorități în această perioadă și luarea măsurilor necesare în scopul protecției beneficiarilor și a securității și sănătății angajaților. Pentru informații suplimentare persoanele pot contacta Direcția de Asistență Socială Satu Mare la numărul : 0261-714195 sau pe adresa de e-mail [email protected].

5 comentarii

  1. ... Răspunde

    Da’ știu că nu v-ați grăbit! A trecut doar 6 luni de pandemie! Sau ați zis că poate faceți economie și unii nu vor rezista? Organizare zero!!! Dar asta pornind de la București.

  2. Satmarean 1 Răspunde

    Au asteptat campania electorala…….

  3. H&R Răspunde

    Ceva sloganuri de partid, nimic nu e imprimat pe masca? Si la ce ati asteptat pana acum?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Cursurile de apă, la control! Mai multe primării din județul Satu Mare, verificate

Reprezentanții Administrației Bazinale de Apă (ABA) Someș-Tisa au verificat modul în care au fost salubrizate cursurile de apă și au...

Închide