Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Kereskenyi, primul primar după 1990 ce câștigă cu peste 50% dintr-un singur tur: „Voi fi primarul tuturor”

Kereskenyi Gabor este primul primar ce câștigă pentru prima dată după 1990 cu peste 50% din voturi într-un singur tur, dorind astfel să le mulțumească sătmărenilor pentru că l-au votat.

„Municipiul continuă drumul dezvoltării! Le mulțumesc sătmărenilor pentru că în ciuda pandemiei au fost la vot! Le mulțumesc celor care votat cu mine și echipa mea și îi asigur că vom munci pentru a nu-i dezamăgi. De asemenea, le mulțumesc și sătmărenilor care nu m-au votat. Este un rezultat frumos, pentru prima dată după 1990, în Satu Mare, un primar câștigă cu peste 50% din voturi într-un singur tur!

Îi asigur că ne vom strădui să facem față așteptărilor, să punem în practică toate proiectele pe care ni le-am asumat și că vom face tot ce ne stă în putință pentru Satu Mare, pentru viitorul orașului nostru. Toate acestea le voi face alături de echipa mea, căreia îi mulțumesc pentru profesionalism, și pentru munca din ultimii 4 ani, iar voluntarilor pentru modul în care au ales să muncească în această campanie electorală! Nu în ultimul rând, mulțumesc familiei mele, care mi-a dat energia de care am avut nevoie zi de zi.  Voi fi primarul TUTUROR sătmărenilor și în acest mandat. Satu Mare, ține-o tot așa!”

11 comentarii

  1. Alex Răspunde

    Vei fi o pu.a!

    • Stefan Răspunde

      Este clar nivelul tau de crestere, adica zero barat. De bun simt si maniere, sunt sigur ca nici macar nu ai auzit, ca de citit nici macar nu ai informatii ca ar exista ca si mod de a te cizela, este mai mult decat evident.

  2. M Răspunde

    Bravo!! Unde e Coica? Acum 2-3 zile era tare destept!

  3. Romanu Răspunde

    Bravo ardealu

  4. Satmarean Răspunde

    Să nu uiți! Dacă vrei respect, trebuie să respecți și tu!

  5. camelia Răspunde

    Felicitari!Sa stiti ca v-au votat multi romani..si asta pt ca ati reusit sa le castigati increderea ..speram sa schimbati si pe mai departe fata orasului..

  6. Latică Răspunde

    Nu va suparati pe Huzau nu lati vazut?

    • x-ulescu Răspunde

      a castigat primaria pe internet ( dupa cum sa laudat ) si acum a mers sa-si ia functia de primar virtual.In Satu Mare sunt oameni destepti spre deosebire de Bucuresti unde 11 % din votanti l-au votat totusi pe basescu , cat de prosti pot fi . Astia ,daca s-ar infinta din nou caritasul sau fni-ul lui vantu ar pune toti banii acolo

  7. ex satmarean Răspunde

    STITI CE? TREABA ASTA M-A CONVINS SA MA MUT IN BAIA MARE! CU UDMR = PSD ORASUL SATU MARE NU ARE NICIUN VIITOR! Ca roman get beget nu ma simt reprezentat aici. Am votat USR si am sperat din toata inima dar aici se pare ca traim intr-o colonie maghiara. Nici primarul din Baia Mare n-o fii usa de biserica dar macar orasul ala chiar incepe sa arate ca un oras european. Noi suntem mai la vest doar pe harta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.