Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

FOTO&VIDEO. Victor Ponta: „În Satu Mare, numai noi am rămas Pro România. Ceilalți sunt pro UDMR”

Victor Ponta, președintele Pro România, se află astăzi în județul Satu Mare, într-o vizită de susținere a candidaților Pro România la Primăria și Consiliul Județean Satu Mare, respectiv Cristina Haiduc și Octavian Petric, dar și a celorlalți candidați la Consiliul Local, Consiliul Județean și primăriile din județ.

Transmisiune LIVE – PortalSM:

Președintele Pro România alături de echipa de la Satu Mare a susținut o conferință de presă în cadrul căreia a afirmat că partidul pe care îl conduce este singurul care a rămas Pro România, restul fiind pro UDMR.

„În Satu Mare, numai noi am rămas Pro România. Ceilalți se pare că sunt pro UDMR. Și, deobicei, unde merg în țară, spun de PSD și PNL, că nici nu-i mai deosebești, dar de fapt în Satu Mare se pare că tot nu-i deosebești, că sunt secțiile în limba română ale UDMR-ului, și PSD-ul și PNL-ul, nu?! Și se bat care prinde ceva de la masa UDMR, să le dea și lor un vicepreședinte, un viceprimar, o funcție, astea sunt PSD și PNL în Satu Mare.

Și atunci, eu am venit să vă zic, tocmai pentru că știu acest lucru, să aveți curaj să faceți ceea ce încerc și eu să fac în fiecare zi, în Parlament, la televizor, să le stricați aranjamentele. Să le stricați acest mod de a face politică care n-are legătură cu binele cetățenilor. Nu, n-arată mai bine municipiul, și o sa vrea să rămână același primar. N-arată mai bine județul în ultimii patru ani, și vrea să rămână același președinte”, a spus Victor Ponta.

Octavian Petric, președintele Pro România Satu Mare, a precizat că este momentul schimbării.

„Satu Mare are nevoie azi de o schimbare mai mult decât oricând, o schimbare cu o viziune și cu un proiect mai bun pentru Satu Mare. Este momentul acestei schimbări. Vreau să vă felicit pentru că împreună, în ultimul an, am reușit să construim o organizație puternică, cu structuri locale, cu oameni care astăzi sunt candidați pentru diferite funcții în municipiu-județ. […] Oameni serioși, oameni onești, oameni cinstiți, care au demonstrat de-a lungul timpului, și prin politică, și prin ceea ce fac, că sunt oameni care îi interesează județul Satu Mare”, a spus Octavian Petric.

7 comentarii

  1. Dragnea Răspunde

    Plagiatorul is back… part. 2.

    • Triple X Răspunde

      asta e buna……si de titlku de film . Are papagal ,idei chiar bune , dar interesant cum au puterea in mana nu mai fac nimic bun, parca le zboara mintea de la loc…….in tarile calde… :))

  2. roman Răspunde

    ez van ezt kell szeretni

  3. Gheorghe Răspunde

    Mai caca-n drum și fuge-tufe!!Mai exiști și tu mai pisicuțele mai!Ti-a tras-o Base în toate pozițiile și ție și lui antobescu. Mars la coteț potaie.Mi-e așa o scârbă când te văd ca-mo vine sa dau la rate.Tu vorbești când ești ca p…a. Când pe dreapta când pe centru când pe stânga.Ești un mare cacat în ploaie.Nu ai găsit încă pe nimeni care sa te învețe sa-ți faci hara-kiri?Dacă ai fi un iubitor de romani și de România așa cum te lauzi ai lupta împreună cu alțiî ca tine sa uniți toate forțele politice românești împotriva udmr-ului….da,da….Dar așa cum am mai spus ești un ….Nu mai zic!Mi-ai stricat toata dupa-masa…..ba nu!!!mai am o speranță. …Joaca Simona….HAI SIMONA!

  4. H&R Răspunde

    Partidul Pro Plagiator. Mda stim..

  5. Gigi Paracliseru Răspunde

    Acum sunt la punctul trei al ordinii de zi unde,mai spre seară spre finalul bulli-ului, domnul deputat va presta ce știe el cel mai bine : servitul palțăului, în timp ce doamnele pro-ro vor dansa perinița cu domnul Ponta !!🤣🤣🤣

  6. Stefan Răspunde

    Viorel, diploma este la tine, ai adus-o-n Satu Mare? Daca da, care dintre ele?
    A plagia nu este corect si nici de incredere. Pe aici se cunosc aceste detalii. Fly back!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.