Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Mâine încep lucrările de asfaltare pe Autostrada Codrului

Joi, 24 septembrie, dacă permit condițiile meteorologice, vor începe lucrările de asfaltare a DJ 193A, de la ieșirea din municipiul Satu Mare spre Amați, Rușeni, Tătărești, anunță reprezentanții Consiliului Județean Satu Mare.

De la începutul lunii septembrie, pe acest drum au fost executate lucrări de impermeabilizare a stratului de piatră spartă pe tronsoanele de la Satu Mare la Amați, în intravilanul localităților Rușeni și Tătărești, iar pe tronsoanele dintre Amați și Rușeni, respectiv Rușeni-Tătărești, au fost realizate lucrări de întreținere a stratului de piatră spartă. Pe tronsonul de la ieșirea din localitatea Tătărești spre localitatea Necopoi au fost începute lucrările de reparații cu mixtură asfaltică a stratului de beton asfaltic existent. Totodată, pe tronsonul de la Rătești spre Solduba, s-a început decopertarea stratului vegetal în vederea executării casetelor de lărgire a părții carosabile.

Începând de joi, 24 septembrie, în funcție de condițiile meteorologice, subcontractantul ARL Cluj va începe lucrările de așternere a unui strat de mixtură asfaltică de bază, în grosime de 6 cm, începând de la ieșirea din municipiul Satu Mare spre Amați, Rușeni, Tătărești, iar pe porțiunea de drum de la Rătești spre Solduba vor fi continuate lucrările de decopertare, astfel încât de săptămâna viitoare să înceapă execuția casetelor de lărgire a părții carosabile.

8 comentarii

  1. Satmarean 1 Răspunde

    De joi 24 09 vin ploile si dureaza …..o saptamana. Sper sa nu vina si Craciunul si sa fie tot in acest stadiu. Toata vara ati dormit si v-ati trezit acum ca e campanie. Bine ca tine campania pana in 06 12.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Crezi ca or avea vre-o jena sa toarne o foita de asfalt pe ploaie? Deloc, mai ales ca vor trebui sa puncteze o asfaltare a autobahnului codrenesc si de alegerile din nov.

  2. TU Răspunde

    bine punctat.

  3. Romanu Răspunde

    Hoții unde ești tu Țepeș doamne

  4. Ion ion Răspunde

    Si din cauza condițiilor meteo nu s-a putut interveni pe drum… bla …bla..
    Nu credeti ca e “MARCA INREGISTRATA PATAKI ” ???

  5. eu Răspunde

    A pouat azi noapte . Sa vedem.

    • x-ulescu Răspunde

      ploua si azi ..mai vedem peste patru ani … nu uitati conducerea CJ Satu Mare = udmr + pnl .presedinte si vicepresedinte …multumiti-le la vot

  6. Coi ca Răspunde

    Dar vegetația (bălăriile) de pe margine care au peste 2 metri se pot rezolva și dacă a plouat !!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.