Ultima actualizare: azi, 14:40

Locale

Mesaje în limba maghiară transmise către sătmăreni. UDMR se delimitează și depunde plângere

Organizația județeană  a UDMR atrage atenția sătmărenilor să nu cadă victima manipulărilor. Mai mulți  sătmareni au primit sms-uri, de exemplu de la numărul 0741741170, cu mesaje scrise în limba maghiară, cu greșeli ortografice, prin care vor să se provoace conflicte inter-etnice.

„Bănuielile noastre se îndreaptă spre două formațiuni politice care în ultima lună  au dus o campanie murdară. UDMR va sesiza Biroul Electoral Județean și Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare. Facem un apel la sătmăreni să respingă aceste manipulări”, transmite UDMR Satu Mare.

SURSA: UDMR Satu Mare

14 comentarii

  1. Marmota John Răspunde

    si marmota invelea ciocolata in staniol

  2. Calin Răspunde

    Acel număr aparține unei persoane:
    Gabi Hodorogea.
    Poate îl cunoaște cineva…

  3. realist Răspunde

    Sigur ca neaga. Cum sa nu nege?
    N-a fost destul că au trimis scrisorile alea in posta si la decedați, poate poate il votează si ei..
    Josnic!

  4. Ionut Răspunde

    Da udmr care a trimus in posta cu facturi,pliante in ungureste, ba da nu ar baga dracu p..la in voi de excroci!!!,incalcarea datelor cu caracter personal,nimeni nu va f.te in gurita!!!

  5. satmaranu Răspunde

    Vazurati ce facura ? Eu nu dadusei nimanui datili mili personali , si iaca mio furara. Bre numi dadura nici ajutoru numai dupa ce dadusi numili meu.Mio ciordit, si adrisa di la undi stau. sa vina sa faca driptate

  6. m Răspunde

    Aceeasi unguri mincionosi !Poate astăzi ii trimitem la muica lor mongolă!Tineriada cred că la ei se refearea numindu-i cercopiteci!Ei fiind babuini in lege!

    • Tractoristu Răspunde

      Tu esti oarecare unsu’ lui Dumnezeu prostovave. Cat de primitiv poti sa fii… n-am cuvinte…

  7. Tractoristu Răspunde

    Ti-ai facut ceva analize ADN ca sa dormi linistit si ca sa fii convins ca te tragi din Decebal si Traian? Eu in locul tau m-as framanta, m-as foii sa-mi vad arborele geneaologic (cuvant greu nu-i asa?). Hai sa-ti explic: pe Lumea asta nu traiesc numai români, asa cum crezi tu. Traiesc si unguri, germani, francezi, italieni, tuaregi, botswani, congolezi, pigmei. Nu este numai Lumea ta. Este a tuturor. Oameni si ANIMALE. Ai inteles sau iti desenez?

    • Smile Răspunde

      Lasă-l în plata lui, se vede pe el că nu o mai pus mâna pe carte de foarte mult timp, se vede că nu-l duce capu, un om întreg la minte nu vorbeşte aşa, nu ştiu cum suportă internetul oamenii ca el.

  8. Tractoristu Răspunde

    Rectific, Genealogic, scuze, greu cuvant, recunosc. .. Imi fac mea culpa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.