Ultima actualizare: azi, 13:59

Locale

Mihai Huzău a mobilizat cinci partide pentru a discuta despre masterplan. USR refuză consultarea

Candidatul PMP la Primăria Satu Mare, Mihai Huzău, a declarat joi, la emisiunea PortalSM – Alegeri Locale 2020 că în perioada următoare vor avea loc consultări pe marginea Master Planului propus de el cu PSD, PRO.RO, ALDE, PNR, PCM, fiind în aşteptarea unui răspuns de la PNL şi UDMR.

El şi-a exprimat nemulţumirea cu privire la faptul că reprzentanţii USR Satu Mare refuză să participe la astfel de consultări.

“USR – PLUS refuză să participe la consultările pe tema masterplanului pentru că nu doresc să valideze o idee care nu este a lor. Orgoliul personal este mai puternic decât interesele cetăţenilor când vine vorba de acţiuni politice”, sustine Mihai Huzău.

El lansează din nou reprezentanţilor USR invitaţia de a discuta despre masterplan.

“Lansez din nou pe această cale invitaţia la consultări tuturor membrilor USR care fac parte din lista de Consilieri Locali. Sper ca măcar colegii lui vor găsi înţelepciunea şi maturitatea de a pune interesele comunităţii înaintea unor orgolii personale” a spus Mihai Huzău.

34 comentarii

  1. Gicu Hugi Răspunde

    Foarte bine daca e adevarat

    cu fosti secretari de stat in guvernul analfabetei Dancila nu trebuie sa se negocieze!

    • Biro Răspunde

      acum e despre oameni si despre administratia locala, nu vad de ce ne legam de Dancila sau alte chestii de trista amintire. la aceste alegeri conteaza OMUL iar Huzau nu are nicio legatura cu PSD sau cu Dancila…

      • Gicu Hugi Răspunde

        Deci un om care a fost numit de analfabeta Dancila secretar de stat nu are nicio legatura cu PSD, ALDE sau Dancila? :))))))

      • Yooo Răspunde

        @Biro, are legătură, e un traseist politic, a fost secretar de stat în guvernul Dancila, din partea Alde, a părăsit Alde, și s-a băgat în barca lui Băsescu… este un politruc, care n-a realizat nimic, Director la firma lui mama pot sa fiu și eu, n-are nici un plan, nici un proiect, doar vorbe goale, a învățat bine de la Ștef și Tăriceanu :))

    • pentru Gicu Hugi Răspunde

      Daca imi demonstrezi ca Mihai e un politician corupt si fara experienta in politica atunci eu votez cu cine imi zici tu

      • Gicu Hugi Răspunde

        Un politician care a muncit pentru corupti fara sa ia atitudine la timpul potrivit e doar un complice… ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru orice om cu macar un pic de discernamant.

        • Gicule Răspunde

          in cazul asta cum spui tu, sunt corupti si sunt compromisi toti cei care lucreaza pentru statul roman de la politisti la functionari publici. Ce trebbuie sa faca ei cand psd castiga alegerile ? sa isi dea toti demisia? Dancila e o pagina de uitat cat de repede in istoria Romaniei iar viitorul il reprezinta tinerii care vor schimba totul in bine in tara asta. Sa auzim numai de bine.

          • Gicu Hugi

            Sa ia ATITUDINE in mod public! Asta trebuie sa faca fiecare! Vezi de exemplu politistul Marian Godina. El de ce a putut sa transmita mesaje utile societatii?

            Huzau ce a facut cand a fost in ALDE timp de 3 ani si colegii lui corupti votau cot la cot legile justitiei si masacrarea codurilor penale? Huzau ce a facut cand aveau loc protestele impotriva Ordonantei 13?

    • Satmerean Răspunde

      VĂ ROG SĂ URMĂRIȚI CUM SE ACTIVEAZĂ SEBASTIAN GHITĂ CU SUBALTERNII LUI DIN TERITORIU .SE PARE CĂ PANAIT ARE LEGĂTURI CU EL .

      • Gicu Hugi Răspunde

        Ai uitat sa zici de Shorosh, Bill Gheitz si Elon Masca!

        • Satmarean Răspunde

          Pacat ca nu se comenteaza strict pe subiect, avem la comentarii ale unor detectivi care urmaresc injosirea unor candidati, e trist!

  2. Tineriada Răspunde

    Am impresia ca Huzau ne minte… ne arata un document cu doar 1-2 semnaturi / partid si nu de la toti candidatii la CL… iar acum cateva zile inclusiv candidatul ProRomania a aratat ca nu e de acord cu MeshterPlanu’… ii cam cat se poate de clar ca Huzau incearca sa rupa voturi de la Panait si ca spera la o proasta mobilizare la alegeri… sper ca alegatorii vor fi atenti sa nu le alunece stampila pe numele traseistului ex-ALDE

    • PRo Răspunde

      candidatii pro romania nu au spus ca nu sunt de acord ci au confirmat necesitatea unui master plan ale carui prioritati le-au subliniat si ei. Nu stiu de unde ai informatiile dar sunt false.

      • Tineriada Răspunde

        Nu e adevarat. Huzau minte: https://www.facebook.com/240359957154014/posts/264853631371313/?extid=syky612uDwrCG4JF&d=n! Asta e ce a scris Cristina Haiduc din ProRomania:

        “📍 Nu sunt de acord cu ideea vehiculată de Mihai cum că ”toate partidele au găsit tot felul de scuze pentru a nu se realiza o alianță pentru Satu Mare”. PRO România a fost prima formațiune politică care a lansat un apel public pentru uniunea forțelor românești în jurul unui set de proiecte, dată fiind configurația etnică a municipiului Satu Mare. Să respectăm adevărul!”

      • Tineriada Răspunde

        Si asta: “📍 Consider că în locul documentelor intitulate pompos Master Plan, orașul are nevoie de o prioritizare a marilor proiecte, care să fie implementate cu prioritate în următorii 4 ani, dar care să fie monitorizate în așa fel încât să avem lucrări de calitate, durabile. De 30 de ani se tot întocmesc strategii, de care nu mai ține nimeni seama după ce sunt adoptate.”

    • MANUEL Răspunde

      Mihai Huzau pana acum a ridicat o problema grava a satmarenilor lipsa de initiativa a politicienilor

      • Gicu Hugi Răspunde

        Probleme au ridicat mai toti candidatii iar noi trebuie sa il alegem pe cel care convinge ca stie sa la rezolve… Huzau nu e printre ei!

        • Alexandra Răspunde

          fiecare are dreptul sa aleaga, dar tu nu ai dreptul sa decizi in locul meu. Pentru mine Mihai are un loc intre cei cu care ma gandesc sa votez. Sunt cateva variante viabile iar Mihai Huzau e una dintre ele.

    • Maria Laszlo Răspunde

      Eu din cate am inteles PRO Romania a fost deacord sa stea la discutii cu PMP

  3. dani Răspunde

    Asa trebuie sa arate o competitie intre candidati

  4. Gabriela A Răspunde

    Felicitari pentru initiativa. Nimeni nu se angajeaza sa faca ceva bun pentru satmareni

  5. Satmarean Răspunde

    Felicitari Mihai pentru implicare si pentru acest gest!

  6. Alina Răspunde

    Felicitari Mihai. Asta inseamna implicare si dorinta de a schimba ceva. Sa te pui la masa cu toti si sa gasesti solutii. Rusine celor din USR!

  7. Gicu Răspunde

    cei de la USR se pare ca nu doresc implicare nicaieri. cand li s-a oferit pe tava sa intre la guvernare, au refuzat, le-a fost frica. Acum vad ca fac la fel, ei nu se pun la masa cu restul, ca sa gaseasca solutii viabile. ce sa mai zici de ei? o sa ramana mereu in umbra, nu au curajul sa se implice serios

    • Gicu Hugi Răspunde

      Dupa cum vezi Huzau minte… candidatul ProRomania nu sustine Master Planul sau… si unde sunt semnaturile celorlalti candidati?! In al doilea rand nu as avea ce sa negociez cu fosti angajati ai analfabetei Dancila si cu fosti membri ALDE care nu au luat niciun fel de atitudine in perioada OUG 13, 10 august etc. Pentru ca atunci a tacut inseamna ca a fost de acord cu mizeriile pe care le faceau colegii sai la guvernare si in parlament!

  8. Smile Răspunde

    Cert şi sigur, Huzău are multe susţinătoare, nu ştiu ce o făcut, dar o reuşit să atragă multe susţinătoare.

  9. Gyuri Răspunde

    Foarte bine, ca am refuzat.
    Ceea ce încearcă D-nul Huzau, este o manipulare din manualul
    KGB, pt manipulare si provocare de confuzii.
    Le este frică de USR.
    De aceea dau toți in noi.
    Nu ne vom asocia cu voi, niciodată!

    • @gyuri Răspunde

      tipic pt usr comentariul tau. sunteti voi de o parte si restul lumii de cealalta parte. asa se nasc dicataturile.

    • postac usr Răspunde

      dupa cum iti va spune seful tau de partid de la usr , comentariul tau a facut un deserviciu usrului . du-te acasa copile si fa-ti temele.

  10. Sany Răspunde

    O actiune la care ar fi trebuit sa se gandeasca de mult timp unii care se dau zmei in politica. Il felicit pe acest tanar si ii ofer sustinerea mea. E mare lucru ce reuseste sa faca.

  11. Gyuri Răspunde

    Nu are rost să te pui cu cei plătiți pt a comenta aici.
    Sunt probabil cu slujba la stat.
    De aceea scuipă atâta venin.
    Miza nu sunt ei. Ei sunt zombificați de la atâta manipulare.

  12. satmarean Răspunde

    mangleala. are albu hartiute pe facebook semnate stampilate de cativa anisori ca nu este asa. culmea nu sunt fan.

  13. Gyuri Răspunde

    Zici că e Dracnea in 2016 cu “programul de guvernare din scoarță în scoarță ”
    Cu 8 spiltale regionale si sute ba chiar mii de km de autostrăzi.
    Și când te gândești că a vrut doar să scape de pușcărie, cu orice preț. A distrus tot in 2 ani și jumătate.
    Și când te uiți mai atent, il găsești pe acest Huzau, sevretar de stat in guvernele lui Deragnea.
    Uitați-vă bine la forografia din articol și aduceți-vă aminte cum stătea Dracnea la televiziunile de casă ale psd, explicând un master plan cu nemaivăzute și nemaiîntâlnite, doar in poveștile cu … proști.
    Fostul ministru Rus, tot master plan avea si ăla.
    Doar că MASTER PLANUL luina fost să ne facă ” nevestel curve și copiii vagabonzi”
    Nu sunt curios de master planu Huzau.
    Dar îmi este oarecum teamă că o dă de gard si ăsta.
    Mu13psd domnule fost secretar de stat in guv Dancila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.