Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Mihai Huzău: Caracterul candidaților se vede încă din campania electorală

,,Caracterul candidaților se vede încă din campania electorală”, spune Mihai Huzău, candidatul PMP la funcția de primar al municipiului Satu Mare. Acesta îi încurajează pe sătmăreni să fie chibzuiți atunci când merg: „Lupu-și schimbă părul, dar năravul, ba!”

Redăm punctul de vedere al candidatului PMP la funcția de primar al municipiului Satu Mare:

,,Suntem în ultima săptămână de campanie electorală pentru alegerile locale și cred că merită să facem o mică analiză: atât în precampanie cât și în primele 3 săptămâni ale campaniei electorale am putut observa similitudinile, dar și diferențele dintre candidații la Primăria Municipiului Satu Mare.

Toți candidații pretind că știu foarte bine care sunt problemele sătmărenilor, toți au pregătite idei și proiecte pe care declară că sunt pregătiți să le pună imediat în aplicare, dacă vor ajunge primari. Asta este partea comună a tuturor candidaților la Primăria Satu Mare.

Toate aceste proiecte sunt împachetate atât de frumos, încât cu greu ne putem da seama care sunt mai bune pentru comunitatea noastră și cu atât mai puțin putem să aflăm adevăratele intenții ale acestor candidați.

Pe stradă, oamenii îmi spun din ce în ce mai des: „Toți promiteți că veți face și apoi după ce ajungeți acolo, uitați complet de ce ați promis!” Da, așa este.

Din păcate sătmărenii nu-și pot da seama, acum în campania electorală, care dintre candidații la primărie au de gând să facă ceva și care nu.

Dar sătmărenii pot încă de acum să-și dea seama de cei care sunt 𝗻𝗲𝗰𝗶𝗻𝘀𝘁𝗶𝘁̦𝗶, 𝗶𝗽𝗼𝗰𝗿𝗶𝘁̦𝗶 𝘀𝗮𝘂 𝗳𝗮̆𝘁̦𝗮𝗿𝗻𝗶𝗰𝗶.

Putem să ne dăm seama care este caracterul fiecărui candidat încă din campania electorală și poate că acest criteriu este mult mai relevant în a alege pe cine să punem ștampila de vot.

Avem candidați care au condus Primăria Satu Mare în ultimii 4 ani și în acest sens îl amintesc pe dl. Albu care fără să aibă vreo reușită notabilă, cere din nou votul cetățenilor.

Este un candidat care niciodată nu și-a dorit să câștige primăria, motiv pentru care a refuzat sistematic coagularea forțelor de dreapta, chiar în jurul lui. Nu cred că un candidat ipocrit este soluția pentru Primăria Satu Mare!

Avem candidați care de când au intrat în politică au transmis permanent că ei sunt reprezentanții unei noi generații, susținând valori ca transparența și integritatea oamenilor politici, dar acum se comportă fix invers.

Candidatul USR+ dl. Panait refuză transparența invocată pentru alții și alege să nu dezvăluie problemele de integritate ale dlui. Albu, care i-au împiedicat pe cei din USR+ să susțină un candidat comun cu PNL. Același candidat alege să mintă cu nonșalanță, încercând să inducă electoratul în eroare cu privire la subiectele care îl pun în dificultate. Amintesc două astfel de situații:

În conferința de presă au transmis că nu a avut discuții pe marginea unei alianțe de dreapta decât cu PNL, fapt contrazis chiar de către dl. Panait, care recunoaște că a avut o întâlnire pe această temă chiar și cu mine, Mihai Huzău.

Motivează refuzul de a primi invitația la MasterPlan doar pentru că cineva a încercat să-l deranjeze acasă pentru asta, recunoscând apoi că i-a fost adusă de fapt la sediul partidului.

De asemenea, dă dovadă de ipocrizie, susținând că este interesat de binele comunității dar refuzând sistematic să se implice în MasterPlan doar pentru că nu este ideea lui.

Comportându-se astfel, dl. Panait dovedește că nu este cu nimic mai deosebit față de politicienii pe care îi blamează. 𝗙𝗮̆𝘁̦𝗮̆𝗿𝗻𝗶𝗰𝗶𝗮, 𝗶𝗽𝗼𝗰𝗿𝗶𝘇𝗶𝗮 𝘀̦𝗶 𝗹𝗶𝗽𝘀𝗮 𝗱𝗲 𝘁𝗿𝗮𝗻𝘀𝗽𝗮𝗿𝗲𝗻𝘁̦𝗮̆ 𝘀𝘂𝗻𝘁 𝗰𝗮𝗿𝗮𝗰𝘁𝗲𝗿𝗶𝘀𝘁𝗶𝗰𝗶 𝗻𝗲𝗱𝗲𝗺𝗻𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝘂𝗻 𝗽𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗶𝗮𝗻 𝘁𝗮̂𝗻𝗮̆𝗿❗

Am văzut cum dl. Cosmin Rațiu în lipsa de realizări și în goana nebună pentru notorietate a ales să se asocieze cu proiecte cu care nu are nicio legatură.

Am reușit în această campanie să dezvalui o parte din jocurile și interesele politicienilor care vă cer votul. Am reușit să demasc adevăratele intenții și caracterul unora dintre candidații la Primăria Satu Mare: Ipocrizie, fațărnicie, minciună și furt intelectual❗

Amintiți-vă de un proverb românesc: „Lupu-și schimbă părul, dar năravul, ba!”

Așa cum spuneam, dragi sătmăreni, fiți chibzuiți și judecați caracterul omului înainte de a-l vota. De aceea, vă îndemn să mergeți duminică la vot și să alegeți înțelept.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.