Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

VIDEO. Mihai Huzău: ,,Promovarea performanței sportive este una dintre prioritățile mele ca viitor primar’’

Promovarea performanței sportive și stimularea tinerilor pentru a face sport la nivel de masă este una dintre prioritățile mele ca viitor primar, a declarat Mihai Huzău, candidatul PMP la funcția de primar al municipiului Satu Mare.

,,Astfel, am în vedere următoarele proiecte:
✅ susținerea și promovarea valorilor noastre
✅ investiții concrete în bazele de antrenament
✅ asigurarea echipamentelor necesare pentru sportivii care participă la competiții internaționale
✅ identificarea urgentă de finanțări pentru realizarea unui bazin olimpic și a unei săli polivalente

În data de 27 septembrie, dă un vot pentru sprijinirea sportului sătmărean! Votează echipa PMP pentru Consiliul Local Satu Mare!”

SURSA: PMP Satu Mare

13 comentarii

  1. Szandokan Răspunde

    Zero șanse aici in Ținutul maghiar. Asta e realitatea in transzilvania. Totuși speranța moare ultima da orișicum voturile in final merg tot acolo unde trebuie. Când s-or împarți plăcintele tăți îți fi prezenți.
    Kereskeny și UDMR, păcat că-s mereu PSDisti comuniști, vor da școală încă odată tuturor visătorilor ce se cred romani.
    Important este ca Petric sa fie făcut de Rușine, nu ca nu s-ar face el singur…😂😂😂

  2. Ionica Răspunde

    Domnul traseist .eşti penibil , nu ai limită .

    • @ionica Răspunde

      ma Ionica, nu suntem toti perfecti asa ca tine. nici Mihai Huzau nu e , nici eu nu sunt, nimeni nu e . Perfectiunea ta se trage din sufletul bun pe care il ai. sunt noroocosi ai tai sa te aiba in jurul lor. felicitari Ionica, tine-o tot asa. Eu voi vota Huzau. Stii tu pilda aia cu cel care nu are niciun pacat sa arunce primul piatra. tu esti complet neprihanit se pare. Cu toata vorba asta asta goala , eu o sa votez cu Huzau. sa mori tu de ciuda si sa iti bati nevasta de necaz. “Save the chearleader , save the world…“

  3. Radu Răspunde

    Cel mai activ in campanie a fost Huzau. sa moara de necaz politrucii cu jocurile aranjate si postacii lor.

  4. Viorel Răspunde

    sportul este 0 in satu mare. cineva trebuie sa faca ceva si in domeniul asta. Huzau e primul care acorda interes sportului . si tineretului. speram sa se tina de cuvant si sa faca ceva pentru tinerii din satu mare

  5. Dobrin Răspunde

    Felicitări pentru inițiative! Pana la urma ai fost singurul candidat care a avut proiecte concrete și nu doar vorbe mari.

  6. Sandu Răspunde

    Bravo Mihai. Un om implicat si cu planuri mari. Cu respect, te voi vota!

  7. Gica Răspunde

    Votez Mihai Huzau la primarie. Merita asta. Are cea mai creativa campanie si cele mai buna idei, care sunt si realizabile.

  8. c-block Răspunde

    Aștept ziua de luni. Exact ziua de luni. Când voi afla câte voturi a luat Huzău. Exact. La câte postări pro are zici că mamă-mamă rupe gura târgului. într-un sondaj într-un ziar local dovedit măsluit de postaci are 501 votanți siguri. Ce ziceți? Va avea vreo 200 la final sau nici atâta?

    • H&R Răspunde

      cam asa cred si eu

    • Smile Răspunde

      Chiar, de ce nu o venit Mihai cu un sondaj comandat de PMP, unul adevărat, să ne arate cam pe unde se situează, cum o scris şi c-block, la sondajul făcut de cei de la Informaţia zilei, are vreo 500 de voturi, şi acelea votate de pe acelaşi ip, de un apropiat al lui, cei de la redacţia informaţia zilei, la un moment dat, l-au eliminat pentru treaba aceasta din sondaj, dar l-au pus la loc, nu ştiu de ce, aşa că Mihai, de ce nu ai venit cu un sondaj de la începutul campaniei, acolo nu te situează printre primii favoiţii sau ce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.