Ultima actualizare: azi, 13:59

Locale

O altă persoană infectată cu coronavirus a decedat în județul Satu Mare

O altă persoană infectată cu coronavirus a decedat în județul Satu Mare. Este vorba despre un bărbat ce a fost internat la Spitalul municipal Carei.

,,Persoana decedată, un bărbat, în vârstă de 57 de ani, care prezenta multiple comorbidități și a fost internat pe secția ATI a Spitalului Municipal Carei”, transmite Instituția Prefectului Satu Mare.

În intervalul 10.09.2020 (10:00) – 11.09.2020 (10:00), la nivel național, au fost înregistrate 35 de decese (25 bărbați și 10 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Giurgiu, Hunedoara, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Timiș, Tulcea, Vaslui și Municipiul București.

4 comentarii

  1. Altu Răspunde

    N-a murit de covid, avea comorbidităţi şi 57 de ani.

    • Camelia Răspunde

      2977 de oameni au murit in atacurile din 11 Sept 2001. dar din moment ce 94% din ei aveau deja comorbiditati, de fapt doar 178 au murit din cauza teroristilor. Cam asa suna povestile cu “aveau comorbididati”. In circumstante normale se poate trai mult si bine cu hipertensiune sau diabet de exemplu. Iar la 57 nu e tot una cu 87 sa avem pardon.

      • Masca Răspunde

        Nu te chinui, prostu’ asta nu intelege, are o obsesie cu masca. Nimeni nu i-a lipit masca pe gura, este liber sa poarte sau sa nu poarte, atata vreme cat nu-i lezeaza pe ceilalti. Cred ca a dezvoltat o fobie pentru purtatul mastii. Asta este o boala. El nu-si da seama, trebuie sa-l intelegem.
        Sa vezi ce raspuns violent voi primi. 😁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.