Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Octavian Petric îi răspunde lui Beșeni: ,,Sătmărenii nu cad în capcana întinsă de politicieni mărunți!”

Deputatul Octavian Petric, candidatul Pro România la președinția Consiliului Județean Satu Mare îi răspunde lui Cristian Valer Beșeni, după ce consilierul județean PNL a spus că ,,Petric este un deputat cu apucături ”păgâne”!”. ,,În loc să manipulați sătmărenii cu atacuri abracadabrante și să aruncați gratuit cu noroi, vă recomand să vă prezentați proiectele”, îi transmite Octavian Petric consilierului Beșeni.

Redăm mai jos răspunsul lui Octavian Petric:

,,Înțeleg că v-ați molipsit de la PSD-ul condus de Mircea Govor și vă deranjează prezența oricărei persoane care vă poate periclita înțelegerea neortodoxă din umbră sau procentele la care sperați ca să conduceți singuri. 

Constat că de mâhnire și de stupoare mințiți la modul grosier, ca să vă parafrazez! Nu sunteți în măsură să evaluați activitatea mea, până când nu vă evaluați propria activitate. În loc să manipulați sătmărenii cu atacuri abracadabrante și să aruncați gratuit cu noroi, vă recomand să vă prezentați proiectele, să le spuneți sătmărenilor ce ați făcut în ultimii patru ani în Consiliul Județean Satu Mare, dvs. și colegii dvs. Îmi pare rău să constat că sunteți un păpușar care a primit ordin pe unitate de la șefii care oficial nu fac politică, dar neoficial vă manevrează.

Dacă vorbiți de Codru că a rămas cea mai năpăstuită zonă din județ, trebuie să vă reamintesc în caz că ați uitat că sunteți consilier județean și că partidul din care faceți parte, PNL, se află în alianța care conduce Consiliul Județean Satu Mare. Mai mult, aveți postul de vicepreședinte la Consiliul Județean, iar până la un moment dat ați avut ambele posturi de vicepreședinți. Ceea ce înseamnă că aveați în fișa postului realizarea de investiții pentru Codru și pentru tot județul Satu Mare. Împreună cu UDMR sunteți responsabili pentru tot ceea ce nu s-a făcut și s-ar fi putut face! 

Referitor la drumul județean din Codru, chiar colegul dvs. Adrian Cozma ataca zilele trecute conducerea Consiliului Județean pentru că nu a modernizat drumul. Iar despre dvs. tot el spunea că nu ați avut niciun proiect de când faceți umbră în Consiliul Județean.

Eu ca și parlamentar nu am în fișa postului lucrări de investiții, dar am depus efort și prin amendamente la Legea Bugetului am atras fonduri pentru cele mai mari lucrări de investiții care se desfășoară acum în județul Satu Mare. Iar dacă vorbim despre Codru, vă reamintesc doar că Podul dintre Seini și Pomi devine realitate datorită demersurilor pe care le-am făcut ca și parlamentar în urmă cu cinci ani.

Așadar, vă întreb ce ați făcut pentru Codru? Ce ați făcut pentru județul Satu Mare? De ce arată Autostrada Codrului cum arată? De ce nu au fost implementate proiectele de infrastructură pentru care Guvernul Victor Ponta a alocat de 5 ani peste 700 de milioane de lei prin PNDL 1 ( și mă refer aici doar la drumurile județene)?  Voi, cei de la PNL, trebuie să răspundeți! Voi gestionați banii județului!  

Referitor la biserici: Eu merg la biserică în fiecare duminică și în fiecare zi de sărbătoare. Preoții mă cunosc, toți credincioșii mă cunosc. Sunt un ortodox practicant, care ajută Biserica nu de ieri de azi, ci de când mă știu. Dacă veți merge în bisericile din Satu Mare veți găsi în chitanțiere numele meu. Multe chitanțiere! Pentru că am ajutat bisericile dezinteresat, așa cum am ajutat și credincioși aflați la ananghie. Am ajutat și ajut deoarece consider că așa este normal să o fac. Vă asigur că dacă preoții îmi pronunță numele o fac din convingere și nu pentru că le spun eu să o facă. O fac pentru că eu am ajutat Biserica, și nu doar Biserica Ortodoxă, ci toate confesiunile. Biserica este deschisă pentru toată lumea, e mare păcat că dvs. și colegii dvs. mergeți la Biserică și contactați preoții doar în campania electorală și doar ca să vă puneți fotografiile pe Facebook. Este mare păcat că încercați să faceți trocuri politice cu preoții oferindu-le posturi pentru soții. Nu sunteți altceva decât un PSD aflat în derivă!

Aș aprecia atât eu cât și sătmărenii ca data viitoare când intrați în dispute electorale să prezentați ce ați făcut voi, cei de la PNL, pentru Satu Mare și pentru Codru. A fi politician nu înseamnă doar să mergi la ședințe și să-ți iei indemnizația, înseamnă să-ți pese de oameni și să-i ajuți. 

Vă recomand mai multă reținere când faceți afirmații la adresa mea. Sătmărenii știu fiecare ce am făcut și nu cad în capcana întinsă de politicieni mărunți!”

8 comentarii

  1. Vulpea bi-polara Răspunde

    Chitantiere in bisericile ortodoxe? Sa-i zica cineva la practicantu asta ca, pt o erezie mai mica de atat o avut loc marea schisma, cand papistasii or inceput sa fie prea transparenti si corecti cu banii dati de oi bisericii, lucru care deranja pochimea noastra.
    Pai pt vorbe de-astea, acu niste vreme era ars pe rug,

  2. Melcu' Răspunde

    Bravo Tavi!!!!
    O replica extrem de bine scrisa!!
    Ma intreb cine ti-a compus-o, ca pe tine nu te vad in stare nici macar s-o citești coerent. :))

  3. y Răspunde

    Dacă rezolvai să fie făcută așa-zisa autostrada Codrului (că te fălești că ești deputatul de zonă, nu?), atunci acum nu trebuia să apelezi la popi să-ți facă campanie. Oamenii oricum te votau. Popii fac campanie ca să ajungi sus iar ca să le dai bani. Ești jalnic cu tot cu replica ta.

  4. Gigi Răspunde

    Daaaaaa ii fi tu MARE politician!!!!!pe langa astia marunti!!!de unde pu.a mea veniti toti cretinii care va credeti politicieni mari si tari!!!!!!?sunteti toti niste nulitati,scursuri ale societatii,gainari analfabeti deghizati in intelectuali cu gulere albe,combinagii ieftini care inafara de interesele voastre meschine altceva nu aveti!!!,va doare in varfu_l pu.i de popor,veniti la alegeri cu tot felul de minciunii pe care nici voi nu le credeti,dupa,va pisati pe noi pe toti!!!ati merita toti care timp de 30, de ani ati pradat tara asta arsi pe rug …..va schimbati partidele in functie de interesele voastre personale si veniti in fata alegatorilor cu minciuni ordinare de cea mai joasa speta….care va caracterizeaza pe TOTI!!!! Mizerii umane ce sunteti!!!!

  5. jean Răspunde

    Ca mare politicuan esti, o nulitate, incompetent

  6. Garuboz Răspunde

    @Gigi doamne ce bine le zici ardeiar focu pa tati!

  7. John Doe Răspunde

    Puterea lui 0: “O nulitate ridicata la putere ramane tot o nulitate”

  8. Nichita Răspunde

    lui tavita nici acum nu ii vine sa creada ca e in parlament. cind e la bucuiresti dimineata ii trezeste politista de acasa care stie ca ii prostut si ii spune sa nu incurce pantoful drept cu cel sting apoi ii scrie sms cu tot ce poate sa spuna sa nu se faca de ris. asta cu politicienii marunti ia ziso ponta ca pe tavita nu il duce capul. da poate ne spune daca el sa simtit mare cind popa a indemnat credinciosii sa il voteze si el statea in primul rind si simtea cum creste si creste, si devine politivcian mare. dupa alegeri te dezumfli tavita si faci poc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.