Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Octavian Petric, invitatul emisiunii PortalSM – Alegeri Locale 2020

Octavian Petric, candidatul Pro România la Consiliul Județean Satu Mare, este invitatul emisiunii PortalSM – Alegeri Locale 2020, moderată de jurnalistul Gil Pietrar, începând cu ora 19,30.

Unde va fi difuzată emisiunea

Emisiunea PortalSM – Alegeri Locale 2020 va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook PortalSM și pe site-ul www.portalsm.ro.

6 comentarii

  1. Eros Ramazzotti Răspunde

    Nu este decât un individ dubios cu afaceri dubioase și legături cu lumea interlopa chiar prin proprii lui copii. Se știe ca este și el și fiul lui implicat in seri de poker ilegal pe strada Wolfenbuttel, o fac cu geamurile deschide seri la rând in văzul lumii, semn ca nu-i interesează legea așa cum nu ia interesat vreodată.
    Cum sa ridicat acest personaj dubios?
    Sunt putine articole online despre el dar cel mai evident este: http://www.ancheteonline.ro/tag/octavian-petric/
    Dacă vedeți un descreierat prin oraș, mereu pe telefon, care conduce mașinile cu numere PET sa știți clar ca este fiul acestui așa-zis politician de doi bani. Politia nu are se pare treaba cu dânsul pentru ca știți și voi e fiu de excroc politic.
    Afacerile de la Metalpet se știe exact cu cine sunt făcute, fost general proprietar de facultate unde culmea mr Petric și-a făcut și studiile universitare in privat, așa-zisa facultate de interlopi la costum Hyperion. Cifrele lunare de afaceri sunt pe măsura fiind contracte cu Siemens iar puradeii se lăfăie lejer in bolizi de sute de mii de euro conducând de parca orașul cel mai corupt din România le-ar aparține.
    Acești indivizi nu merita votul nimănui, sunt, au fost și rămân o batjocura la adresa valorilor reale a unei societăți democrate, niște comuniști fără scrupule care s-au reorientat după ‘89 in așa fel încât noile generații sa nu-i mai cunoască, sa le ignore nu doar trecutul dar și adevarata lipsa de spirit uman.
    Sa nu mai pomenim de faptul ca tencuiesc mănăstiri și frecventează Colțuri de Românie/Ardeal unde in afara de credință nu mai exista decât dreptul la vot.
    Jenant Tovarășe Petric sau mai bine zis jiroș chenyer cum ți se spunea pe vremea când te târai fără studii prin birourile de la Cooperativa Constructorul încercând cu disperare sa ajungi cineva. Iată-te ajuns și totuși nu-ți ajunge.

    • @eros ramazzotti Răspunde

      …”așa-zis politician de doi bani” zici tu ???Deci, totuși,are valoare ? 🤣🤣🤣

  2. y Răspunde

    Omul ăsta în momentul în care a fost ales consilier județean prima dată deja și-a depășit condiția.

  3. Tu Răspunde

    Ca acu de 200 de ani. Vor sa ne conduca niste fanarioti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.