Ultima actualizare: azi, 13:01

Locale

Radu Panait: ,,Haideți să mergem la vot. Pe data de 27 septembrie putem face lucruri minunate’’

Radu Panait, candidatul USR-PLUS la funcția de primar al municipiului Satu Mare îndeamnă lumea să se mobilizeze și să meargă duminică la urne ,,Haideți să mergem la vot. Pe data de 27 septembrie putem face lucruri minunate’’, spune Radu Panait.

,,Această campanie a mers excelent datorită vouă. Ne-ați transmis din energia voastră și vă mulțumim. Degeaba muncim noi de zece ori mai mult în zilele care au rămas, pentru că doar voi, prin votul vostru, puteți să mă trimiteți pe mine și pe colegii mei în Primărie”, spune Radu Panait.

Candidatul USR-PLUS mai spune că acum e momentul ca sătmărenii să acționeze.

,,Vorbiți cu rudele, cu familia, cu vecinul de la doi, cu mecanicul, cu toată lumea și haideți să mergem la vot. Pe data de 27 septembrie putem face lucruri minunate. Dacă fiecare dintre cei care am dat like la pagina mea de Facebook ducem o singură persoană la vot, am câștigat. E atât de simplu”, a transmis Radu Panait.

5 comentarii

  1. Adi Răspunde

    Fugi ma Coica doi esti tu mă .

  2. rw Răspunde

    Eu nu votez si nu din cauza mea o duce tzara rau. O duce rau din cauza ca TU ai votat! Indiferent pe cine votezi, nu areti decat ca ai nevoie de cineva care sa te conduca si care are grija sa traiesti cum vrea el. Asa ca mereti la vot spalati la creier ce sunteti. Un lucru e sigur, daca ati votat omu nepotrivit sunteti vinovati! Cei ce nu au votat nu au nici o vina, oricat o sa va cacati pe voi astia care sustineti contrariul. Deci sa se inteleaga: votezi inseamna ca ai nevoie de un “sef”. Si daca o sa o ducem rau, TU esti de vina, nu ala care nu are treaba cu voturile. Cand aud cate un disperat care zice ca din cauza ca eu nu umblu la vot o ducem asa. SPALATI LA CREIERI. O sa o duceti bine in Rai, pe pamant slugiti pe altii! La vot oilor!!! BEHEHEHEHE. Cine se leaga de comentariu meu sa aiba parte de chinuri 😉

  3. Claudia Răspunde

    Lucruri minunate puteau să se întâmple dacă se realiza unitatea Dreptei și nu lăsată soarta noastră pe mâna cele doi trădători, Albu de la PNL si Ciocan Maior de la PLUS care au împiedicat realizarea acestei alianțăe! O sa vezi ce scor penibil o sa faci nefericitule! Si apoi, desigur, o să vrei să fii deputat! Te doare in spate de satmareni, înșelătorule! Si iar o sa vii sa ne ceri votul, pungasule!

  4. GB Răspunde

    PSD măcar făcea “munca murdară” (de convingere și cărat la vot oamenii) cu oamenii proprii, dar acești “neoliberali rasați” ce se cred, nici măcar atât! Mai pe românește, vor să învârtă rahatul ca Dragnea dar mai subtil, cu mâna poporului. Ei să nu poată fi acuzați, ei sunt altfel, îhîî.. să mori tu! Auzi Răducule ce-ar fi dacă ai închiria duminică niște autocare și, așa din greșeală, stațiile de autobus să fie în fața secțiilor de votare, bilet moca doar să te voteze, iar dacă te trage cineva la rost o dai la caterincă, de genul:” A nu, noi nu transportăm oamenii la vot, nici poveste! , doar vrem să le arătăm oamenilor ce transport european îi așteaptă dacă ne trimit în Primărie”. Așa că asta cu dusul oamenilor la vot… A!!! simți că tu nu ai convins oamenii? e altă poveste și încerci prin simpatizanți, doar-doar se adună ceva voturi pentru noi ăștia “noi”. Succesuri pe duminică dar un lucru e sigur, nu mă duc și nici nu voi fi dus la…

  5. HBC Răspunde

    penibil ai fost …penibil ai ramas ………………….RUSINE !!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.