Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Radu Panait își propune să nu ne mai petrecem atâta timp în trafic

Am stat de vorbă cu Radu Panait, candidatul USR PLUS la Primăria Satu Mare, despre problema traficului din oraș și cum s-ar putea fluidiza acesta.

„Problema traficului în Satu Mare este una cunoscută, zilnic la orele de vârf orașul devine neîncăpător iar un drum scurt de la muncă acasă poate să dureze și de trei ori mai mult decât ar trebui. Pe moment ne enervăm deși când ajungem acasă, ne vedem familia și ne apucăm de cele gospodărești aceste emoţii negative dispar, problema din păcate nu dispare”, spune Panait.

El spune că fiecare drum blocat sau intersecție sub apă reprezintă minute prețioase în plus pentru ca echipajele de intervenție să ajungă la cei dragi.

„Printre altele, problema traficului ne afectează două aspecte ale vieții noastre pe care nu le putem, cumpăra sau amâna. TIMPUL și SĂNĂTATEA. Trebuie să înţelegem că fiecare minut în plus petrecut în trafic este un minut în minus unde nu stăm alături de cei dragi sau nu facem lucrurile care ne aduc bucurie. Fiecare ambuteiaj inutil din trafic provoacă o poluare suplimentară în urma căreia tot noi avem de suferit. Fiecare drum blocat sau intersecție sub apă reprezintă minute prețioase în plus pentru ca echipajele de intervenție să ajungă la cei dragi.

Soluțiile pe care le vom lua pentru a rezolva aceasta problemă sunt următoarele: in ceea ce privește parcarile centrale, trebuie identificate terenurile goale ale Primăriei și transformarea unora dintre acestea în parcări, precum și construirea de parcări supraterane în zona centrală. Dacă ne referim la parcările de reședință, instituirea de străzi cu sens unic și adoptarea modelului de Park Sharing pot constitui soluții rapide și eficiente. Doar prin eforturi integrate și constante putem rezolva această problemă care ne afectează pe toți”, concluzionează Radu Panait.

SURSA: USR PLUS

4 comentarii

  1. H&R Răspunde

    “in ceea ce privește parcarile centrale, trebuie identificate terenurile goale ale Primăriei și transformarea unora dintre acestea în parcări” deci voi vreti si parcari si zone verzi. ‘poi si cu p.la-n p.zda si cu sufletul in rai, nu se poate. Vorbiti numai prostii. Dar macar 4 ani taceti din gura.

    • Codruta Răspunde

      Se vede pe el că se pricepe , aruncă o privire pe laptop și gata am rezolvat .Are față de profesor de muzică, este bun de tot pe administrație la el pe scară .
      NU TE VOTEZ .

  2. peda gogu Răspunde

    solutia e sa stam acasa ,ca ne plateste el

  3. ... Răspunde

    Și atunci stăm ca și tine și debităm tâmpenii din fața calculatorului, online??? Cineva trebuie să și lucreze efectiv ca tu să te dai rotund!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.