Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Radu Panait: „Oferiți-mi uneltele necesare pentru a duce această luptă”

Bună ziua, numele meu este Radu Panait și sunt o persoană norocoasă. Am norocul ca în încercarea mea de a schimba în bine acest oraș nu sunt singur. În viața nu te apuci de unul singur să construiești o casă, îți aduci alături de tine, oameni harnici, muncitori, experți, care împreună cunosc tot ce este nevoie pentru a avea o casă calitativă și rezistentă. Unul se pricepe la instalații electrice, altul la acoperiș, altul la geamuri, situație similară cu ce se întâmplă în politică. Orașul este casa noastră și avem nevoie de oameni harnici pentru a-l administra.

După consultările cu colegii de la PLUS, am reușit împreună, ca și alianță, să aducem în fața  sătmărenilor o echipă de de oameni integri, tineri, care acum își încep cariera politică.

Mă bazez în totalitate pe ei și pun mare preț pe expertiza pe care o vor aduce în Consiliul Local.  Prin lista propusă de noi atingem o varietate mare de competențe. Avem persoane care au lucrat peste hotare și ne pot ajuta cu perspective noi și modalități diferite de a face lucrurile. Aducem în fața sătmărenilor oameni cu experiență în educație, management, sătmăreni care au luat calea antreprenoriatului, sătmăreni cu un cazier curat care au ales să rămână în orașul nostru și să se implice activ în schimbarea lui.

Atât Satu Mare cât și eu avem nevoie de astfel de persoane. Fără ei, încercările de a schimba orașul în bine pe care le voi face se vor lovi constant de de un zid format din vechea clasă politică pentru care este important ca lucrurile să rămână așa cum au fost.

Oferiți-mi uneltele necesare pentru a duce această luptă, pe 27 septembrie, votați USR PLUS pentru Consiliul Local  Satu Mare.

SURSA: USR Satu Mare

12 comentarii

  1. Adrian Cozma Răspunde

    Tradatorule!

  2. unu Răspunde

    frate eu pana acum nu am zis nimic , dar deja sari calu , daca ai o afacere prospera stai acolo naibii nu te baga in politica , eu ca inginer nu m am bagat niciodata pt niciun post in politica desi am fost curtat de psd, udmr- si alte partide dar zis NU

  3. Piști Răspunde

    Succes!

  4. De carei Răspunde

    Ti-ar oferi unealta,da noi romani suntem ca ț….. 100 de partide,asai si la CAREI,cum dracu sa castigam ca la noi sunt 100 de partide ,si UDMR singuri,cum sa castigi,ai de **** mea ce țara de rahat,

  5. Corina Cretu Răspunde

    Vai si amar….asa candidat la primărie….păi ne mutăm frate din Satu Mare. Valeleuuuuuu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.