Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

Razii de amploare pe șoselele județului. Zeci de vitezomani au rămas fără permis

Poliţiştii sătmăreni au acţionat pe parcursul zilei de ieri 9 septembrie, pe drumurile publice de pe raza judeţului, pentru a-i determina pe participanţii la trafic să adopte un comportament responsabil şi să respecte regulile de circulaţie.

Pentru neregulile depistate în trafic poliţiştii au aplicat peste 180 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor aplicate depăşeşte suma de 101.000 de lei. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce 58 de permise de conducere.

Un număr de 44 de permise au fost reținute conducătorilor auto care nu au respectat regimul legal de viteză, fiind înregistrați de aparatul radar circulând cu viteze de la 101 km/h până la 131 km/h, în interiorul localităților.

Totodată, alți 10 conducători auto, cu vârste cuprinse între 22 și 64 de ani nu au acordat prioritate de trecere pietonului angajat în traversarea drumului public pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

Sursa: IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. carmen Răspunde

    Despre accidentul de azi-noapte din intersectia Iuliu Maniu-Martirilor Deportati,nici o stire? Trei baietasi-smecherasi cu Mercedes si Audi ultim racnet se intreceau in viteza iar in intersectie s-au lovit si au si disparut.Doi spre Piata Titulescu si altul spre Biserica Cu Lanturi.Noroc cu sistemul de supraveghere al pizzeriei….

  2. Admin Răspunde

    Asteptam informatii si imagini pe adresa [email protected], sau pe contul de Facebook PortalSM.
    Va multumim!

    • carmen Răspunde

      Am sa vorbesc cu Domnul care a facut citeva poze.Toate masinile au disparut dupa accident si au aparut citiva “observatori” care PROBABIL urmareau ce se intimpla si “raportau” telefonic celor implicati.Imagini puteti obtine de pe DVR-l pizzeriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.