Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

VIDEO. Cristina Haiduc: ,,Cred că Satu Mare are într-adevăr nevoie de o mână de femeie”

Cristina Haiduc, candidatul Pro România la funcția de primar al municipiului Satu Mare, a declarat că ,,Satu Mare are într-adevăr nevoie de o mână de femeie”, îndemnându-i pe sătmăreni să iasă la vot pentru a demonstra că femeile merită șanse egale cu bărbații. Candidatul Pro România le mulțumește tuturor sătmărenilor care s-au alăturat ,,luptei pentru un trai mai bun al fiecăruia dintre noi.”

,,Dragi sătmăreni, vă mulțumesc pentru primirea călduroasă și pentru încrederea pe care mi-ați arătat-o în această campanie electorală pentru Satu Mare. Vă mulțumesc pentru că v-ați alăturat atât de mulți luptei mele pentru un trai mai bun al fiecăruia dintre noi.

Duminică este ziua în care dăm șanse egale fiecărei femei, fiecărui copil, fiecărui tânăr, fiecărei familii și fiecărui vârstnic de a-și face un viitor în orașul Satu Mare. Vă aștept duminică la vot să demonstrăm împreună că ne pasă de viitorul orașului nostru.

În 27 septembrie, VOTAȚI Cristina Haiduc– primar pentru Satu Mare și PRO România pe toate buletinele de vot!  Luptăm pentru șanse egale pentru fiecare sătmărean!”, este mesajul transmis de Cristina Haiduc.

5 comentarii

  1. sora lu' stangu' Răspunde

    cine a avut nevoie de o “mana de femeie” o are deja ;))

  2. c-block Răspunde

    Dintre toate candidaturile eu nu am înțeles pe cea a doamnei astea și pe a Erikăi și nu mai știu cum. Păcat de timp și de hârtia consumată.

  3. satmarean Răspunde

    Colegii de partid ai doamnei URLĂ ca niște descreierați în fiecare seară, chiar până la ora unu noaptea, la sediul PRO ROMÂNIA de pe strada Ștefan cel Mare. Cum să fie votați asemenea indivizi necivilizați?

  4. H&R Răspunde

    O mana si o gura, si m-ai rezolvat in …. munca.. patriotica..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.