Ultima actualizare: azi, 10:14

Locale

VIDEO. Kereskenyi, după anunțarea victoriei: „Voi fi primarul tuturor sătmărenilor în continuare”

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, și-a anunțat victoria. El a spus că după numărarea a 60% din voturi, a obținut peste 50%.

„La lucrarea a 60% dintre rezultatele secțiilor de votare, putem spune că candidatul la Primăria municipiului conduce cu 55%. Le mulțumesc sătmărenilor care au venit la vot. Le mulțumesc sătmărenilor care m-au votat și le promit că nu voi dezamăgi. Le mulțumesc și sătmărenilor care nu m-au votat, dar și celor care nu s-au prezentat la vot, și pot să le promit că voi fi primarul tuturor sătmărenilor în continuare.

Îi asigur că ne vom strădui să facem față așteptărilor sătmărenilor, să punem în practică proiectele începute, să facem tot ceea ce ne stă în putință pentru dezvoltarea Sătmarului, pentru viitorul orașului nostru.

Toate acestea le voi face alături de echipa mea căreia îi mulțumesc pentru profesionalism și pentru munca depusă în ultimii patru ani. Vreau să mulțumesc voluntarilor, tinerilor care au fost alături de noi. Și nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc familiei care mi-a dat energie în aceste 30 de zile și în acești patru ani de mandat”, a spus Kereskenyi Gabor.


După numărarea a circa 65% din voturi rezultă, așadar, faptul că Kereskenyi Gabor este noul primar al municipiului, urmat fiind pe locul doi de Adrian Albu, locul trei Radu Panait și Dorel Coica pe locul patru.

30 comentarii

  1. Mona Răspunde

    Nu mai be atata ca esti paguba pentru bujetu local

  2. Corona Fals Virus Răspunde

    Felicitări primarului Kereskenyi Gabor pt rezultatele obținute la alegeri.

    In sfârșit oameni care nu poartă mască ca și români hoți și putrezi La cap care inca mai cred in PLANdemia de COVID 19.

    Sper ca Satu Mare să fie primul oraș din România care sa fie anexată la Ungaria.

    Fuck You România.
    Fuck You Bucharest.

  3. Ardeleanul Răspunde

    Fuck you corona fals virus fuck you hungarica

    • Corona Fals Virus Răspunde

      Vezi cat de prosti pot fi românii că nu-s in stare celelalte 6 partide să învingă un partid maghiar , românași mai aveți mult de învățat. Uniți se învinge nu cum fac românii se dezbina între ei și HOTIA SI CORUPTIA E LA PUTERE in romanica.
      oricum nu mai aveți nimic în tara nimic nu e al vostru sunteți vânduți.

      • Corona Real Virus Răspunde

        Ce sa facem daca romanii nu stiu matematica. E logic ca , daca sunt 6 partide romanesti si unu maghiar, romanii vor vota imprastiat cu 6 partide, iar ungurii si o parte din romani (cum sunt eu) voteaza cu unguru’ . Si asa reusim sa invingem ultranationalistii si sovinii 😉 Ce crezi , ca o sa iti fure Ungaria orasul? Muta-te in Teleorman la “bronzati” . Acolo o sa te simti ca acasa

  4. Gica Răspunde

    Fasi gabor nu l_ai luat si pe calin borse,amu ca ai castigat sa sufle un ciardas pe fundal ce foso era……vezi sa nu uit ca ai promis ca ii asfaltezi strada pe odoreului,ne bosal!!!

    • Miha Răspunde

      Multumitii la albul imaclat,el este cel mai fericit,putea sa faca alianta ca la bucuresti si pica udmr,da slug tot sluga ramane chiar daca se plimba cu ML!!!

  5. VOmiT Răspunde

    Voi astia care ati iesit la vot doar ca sa “nu iasa unguru’ ” , sunteti de cea mai joasa speta. Ce conteaza ca e maghiar? Sa faca treaba. Da nu, voi sunteti capabili sa alegeti un corupt sau un incompetent si sa bagam orasul in groapa de tot. Sunt convins ca nici unu dintre contracandidati nu ar fi adus in orasul asta mai multe investitii decat actualul. Daca iesea Coica , avea deja scris pe carnetel “combinatile” , restu s-ar acomoda dupa 2 ani cu functia de primar + combinatile lor secrete…. Gabor are proiecte in desfasurare, nu are scuze ca o preluat de la altu + ca isi continua mandatul, nu are nevoie de acomodare si sa vada ce o lasat celalalt in urma lui (iara nu are scuze). Numa bine am iesit cu Gabor, dar unii se uita daca e ungur sau roman si din motivul asta le merge burta zii si noapte.

    • Gicu Hugi Răspunde

      n-a facut nimic din ce a promis in 2016, eu de-aia am iesit

      • dubluH Răspunde

        @Gicu H
        Dar sper, cind ai iesit, ai inchis bine usa cocinei cu zavoar ? Nu cumva sa iasa si altii.

    • Decebal Răspunde

      Nu ar fi bai ca is unguri..
      Bai ii ca nu fac mare lucru …
      Din cate se pot face in oras si județ ..ei fac max. 25 % …
      Da cu personal de 150 % și salarii de metropole europene..
      Asta i baiu….

      Candidații români.. majoritatea n au discernământ…
      Se.inghesuue la ciolan .. si eu ..si eu… si eu…
      si cand se lovesc de realitatea voturilor se trezesc cu 1…2 procente..
      Inteligenta înseamnă să ții cont și de dorinta da și de putință… Da asa i cand asculți multe discursuri motivationale.. și crezi că poți, da uiti ca n ai cu ce.. ..
      Votul de ieri ar trebui să trezească dorinta de schimbare și evoluție in oameni .. ca se poate …
      Uitați va la TM… la Buc… la CJ.. la BH ..
      Ar trebui să fie puncte de reper ..
      Mumiile …relicvele ..comunistoide trebuie sa.dispara …si vor dispărea.

      Slaba prezența la vot e și rezultatul lipsei de încredere în clasa politică…de 30 ani incoace .( parerea mea )
      Dacă urmăriți graficele veti vedea o prezență tot mai slabă la aproape toate alegerile ..

      În afară de șmenuri.. combinatii … angajari la stat
      …pomeni electorale și deturnari de fonduri n ai prea auzit de la ei..
      Comportamentele comuniste …. doar in prag de alegeri încep asfaltarile … liste cu promisiuni .. de care se aleg praful in 4 ani .. astea trebuie sa dispara.
      Nu toți suntem prosti . Si cei care vedem toate astea …si suntem multi.. vom face schimbarea .
      În țară s-a început.. dar e un proces f greoi și lent.

      As propune un exercitiu pt fiecare dintre noi…
      Sa urmărim promisiunile de campanie ale actualilor câștigători… si sa vedem ce si cât s-au realizat din ele..

      No sa fie greu..

  6. Boohoohoooo Răspunde

    A foat cea mai buna varianta. Macar asta a facut ceva. Daca tot asa o tine, o sa fie mult mai bine infipt in fotoliu decat Ilyes. Sa speram ca nu ne va dezamagi si se va tine de treaba.

  7. unu Răspunde

    SINCER pentru mine nu e nicio surpriza ca a iesit gabor cine avea ceva la mansarda cu el vota, da mereu aud ca ungurul vin ungurii, dar cand este facut ceva transfrontalier sunt buni ungurii, de ce nu face statul roman, de ce nu primim finantari d ela bucuresti, poftim, acum sa nu ziceti ca sunt mai multi unguri decat romani in sm, si va mai zic ince ceva nici macar pe pataki nu l ati putut schimba stiti de ce, pentru ca au votat mii de romani cu udmr, deci aici sunt cativa carcotasi deci -albule ai lins bine o sa ai un loc caldut inc 4 ani, panait ai obtinut un rezultat bunicel, inapoi la muzica sau ce vrei tu sa faci, costele ce sa zic gata pensionar ai timp s ate ocupe de sere la fetita tati, de ciocan no sens, miss haiduc a fost o femeie sincer simpatica, erika asta mare ce sa zic a fost a vazut a plecat, deci cam atat a fost inca 4 ani stam frumos pe aripa udmr, apoi vom vedea, ahh sa nu uit nici de mulgatorul avocat adrian chiar daca te plimbai cu autocarul din pacate nu ai valoare baiatule, deci sper te ai lecuit nici primaria si consiliu judeteaan, o sa incerci la parlamentare acolo poate ai sanse de un scaunel de deputat, ahh ma scuzati am uitat de domnul master plan huzica pai fartiuc ai fost zero barat deci nicio sansa, in momentul d efata cel mai valoros candidat e KERESKENYI GABOR, SUNT CURIOS DACA VOM TRAI PESTE 4 ANI DACA CINEVA IL VA PUTEA DETRONA, PENTRU CA ATUNCI VOM AVEA CENTURA , AL 3LEA POD, SI NUMAI VA FI SI COICA CE A FACUT, VA DORESC O ZI BUNA

  8. Satmarean 1 Răspunde

    Corect@VOmiT. Cine crede ca actualul primar a castigat doar cu votul maghiarilor e tampit rau. Are peste 50%. Deci e clar. De aici au de invatat multi politicieni si anume: daca faci treaba si te implici se si vede si in teren si in urna. Eu ii urez mult scces si peste patru ani sa avem alta fata a orasului.

  9. maria Răspunde

    Multi romani au votat cu actualul primar…era de asteptat ..pt ca a facut ceva in ultimii 4 ani..si speram sa schimbe cu totul fata orasului..succes!

  10. mae Răspunde

    albu o sa disparii din politica satmareana ,,,,,esti un vandut,tradator mai bine spus

  11. 3.14 Răspunde

    Apropos… si coica, ce-a mai facut??? Cum va continua alea multe de el incepute?

    • Hot Răspunde

      A furat. Cum au facut si cei de dinaintea lui. Cum vor face si cei de dupa el. Indiferent de apartenenta sau culoare politica.

  12. M Răspunde

    Rezultat foarte frumos, se vede ca si romanii au votat cu Gabor. E bine ca a facut peste 50%, degeaba zbeara unii ca nu s-au aliat partidele romanesti, matematica nu iese, mai exersati!

  13. john Răspunde

    Daca nu distrugeai OLIMPIA aveai tot respectul , dar si illes a facut la fel la vremea lui. Care CSM ? CE-I AIA ? RUSINE !

    • sigur Răspunde

      “Hapt” primarul o distrus Olimpia … Plus ca orasul nu sta numa in fotbal. Dar poti elabora un pic subiectul. De ce zici ca primarul o distrus Olimpia? Poate aflam si noi ceva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.