Ultima actualizare: azi, 12:26

Locale

VIDEO. Martor la tragedia din Ciuperceni: Am intervenit cu stingătoarele, dar degeaba!

Un martor la tragedia din Ciuperceni, unde un asistent medical şi un  muncitor au murit într-un accident rutier, a mărturisit că mai multe persoane au intervenit cu stingătoarele la autoutilitara în flăcări, însă degeaba.

În urma impactului, o autoutilitară în care se aflau muncitori a luat foc. Un bărbat a murit carbonizat.

“Am intervenit cu stingătoare, însă degeaba”, a arătat acesta.

Accidentul rutier s-a petrecut între localitățile Ciuperceni și Livada  între o autoutilitară și o ambulanța aparținând Serviciului de Ambulanţă Judeţean, anunţă ISU Satu Mare.

Până la sosirea pompierilor, la fața locului 4 pasageri din autoutilitară au reușit să se autoevalueze, unul rămânând încarcerat, acesta a fost carbonizat.

O persoană din ambulanţă a decedat.

La fața locului s-au deplasat echipajele Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu  o autospecială de  descarcerare, o autospecială de stingere, două ambulanțe SMURD.

 “Azi, la ora 06.49 pe DN 19 in localitatea Ciuperceni, jud. Satu Mare, a avut loc un eveniment rutier in care au fost implicate 😮 autospecială a ambulanței, o autoutilitară și un autoturism. In urma evenimentului a decedat o persoana , o persoana este in stop cardiorespirator , iar 6 persoane au fost transportate la Spitalul Județean Satu Mare pentru investigații medicale.  In cauza cercetările continua in vederea stabilirii împrejurărilor in care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ Satu Mare.

Sursa VIDEO: Radare Maramureş

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.