Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

VIDEO. Mircea Ciocan: ,,Astăzi oferim sătmărenilor o alternativă plină de bun simț”

Candidatul USR-PLUS la președinția Consiliului Județean Satu Mare, Mircea Ciocan-Maior, spune că județul Satu Mare are nevoie de o schimbare, iar alianța pe care o reprezintă le oferă astăzi sătmărenilor ,,o alternativă de bun simț.

,,Ultimii 30 de ani ne-au demonstrat faptul că lucrurile se întâmplă greu în județul Satu Mare, asta pentru că de 30 de ani aceleași partide, aceiași oameni politici ne scriu destinele și nu au reușit să o facă bine. Pentru că nu a existat competență, implicare s-au pentru că nu s-a vrut. Am strâns din dinți, am închis ochii și am sperat ca partidele să se reformeze, iar politicienii să dea dovadă de empatie. Dar au închis ochii și ei la problemele noastre”, spune Mircea Ciocan.

Candidatul USR-PLUS a spune că sătmărenii au astăzi o alternativă plină de bun simț.

,,O mână de oameni încărcați cu mult curaj și bun simț au decis că este momentul schimbării. Au intrat în această competiție electorală împotriva unor coloși politici. Este greu, însă avem un avantaj: gândim liber și ne ghidează un singur motiv, ne pasă! Astăzi oferim sătmărenilor o alternativă plină de bun simț”, spune Mircea Ciocan-Maior.

Un comentariu

  1. Manea Răspunde

    Hai sa fim seriosi . Ciolos a fugit la “Europene” imediat ce a prins un ciolan . Daca seful vostru a facut asta , ce sa mai credem de subalterni ? Asta o spune unul care a a vorat USR Plus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.