Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

VIDEO. Petrecere cu final nefericit! Minor agresat de proprietarul unei pensiuni din județul Satu Mare

Petrecere cu final nefericit! Minor agresat de proprietarul unei pensiuni din județul Satu Mare. Un incident mai puțin obișnuit a avut loc în dimineața de 1 septembrie la o pensiune din comuna Călinești-Oaș, județul Satu Mare. În urma unui majorat ce a avut loc în locația respectivă, proprietarul a agresat un minor în vârstă de 17 ani din cauza faptului că după petrecere a găsit dezordine pe terasă, acuzându-i pe clienți de distrugeri. Pe de altă parte, petrecăreții spun că dezordinea a fost cauzată de furtună și a vânt.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Florentina Nagy, a declarat pentru PortalSM că a fost vorba despre o zi de naștere, iar dimineața patronul a găsit fețele de masă și obiectele de pe masă pe jos. El a sesizat postul de Poliție comunal, iar la fața locului s-au deplasat mai mulți polițiști ce, în urma verificărilor, au realizat că nu este vorba despre distrugeri, ci despre obiecte căzute pe jos. În cele din urmă, patronul nu a depus sesizare.

La fața locului, însă, s-a prezentat un tânăr în vârstă de 17 ani ce le-a spus polițiștilor că ar fi fost agresat de proprietar. Tânărul s-a prezentat, ulterior, la Poliție cu mama lui și cu un certificat medico-legal, ce confirma faptul că, într-adevăr, a fost agresat.

În cauză s-a deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe, iar Poliția continuă cercetările.

2 comentarii

  1. ... Răspunde

    Întrebare. Care minor a aruncat în flegmă pachetul de țigări mototolit pe jos? Sau a fost Crivățul de vină și aici? Ce-mi place mie când vin acasă unii și își descarcă energia în surplus pe mobilier. Că deh, altfel nu sunt observați! Că își permit. Că cine sunt ei!

  2. Latică Răspunde

    Ce o lasat acolo merita bătaie mai multă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.