Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

VIDEO. Un polițist aflat sub influența alcoolului și-a distrus BMW-ul, în județul Satu Mare

Un polițist aflat sub influența alcoolului și-a distrus BMW-ul, în județul Satu Mare. Un accident rutier a avut loc în această seară, în jurul orei 19,23, în orașul Ardud din județul Satu Mare. Un șofer a pierdut controlul mașinii și a intrat cu autoturismul într-un stâlp de electricitate.

La volanul mașinii se afla un polițist aflat sub influența alcoolului (0,14 alcoolemie), ce conducea mașina personală, informație confirmată pentru PortalSM de reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare. La scurt timp după incident, șoferul a plecat de la locul accidentului cu o altă mașină.

„Politia a fost sesizata despre un eveniment rutier produs pe raza localității Ardud. In fapt,un bărbat de 30 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp. In urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,14 mg/l. In cauza cercetările continuă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare pentru PortalSM.

Un cititor PortalSM ne-a transmis imagini video de la fața locului:

10 comentarii

  1. Vulpea bi-polara Răspunde

    Poate mere sefu Ipjului la noapte, sa se vada cu vre-un proprietar de atelier de tinichijie, sa-i obtina omului o reducere.

  2. Xman Răspunde

    cercetarea prealabilă a politistului și sancționarea lui, băieții știu ce au de facut mâine!!!!!!!!!!!!!!!

  3. unu Răspunde

    de ce nici macar niste initiale fratilor este protejat de lege??? daca fiul preotului a fost public acum de ce nu stim cine a condus acea masina???

  4. PoMelnic Răspunde

    Nu știu cum il cheamă pe politistul bețiv, dar polițistul care a incercat să musamalizeze porcăria asta, e din Ardud, Sebastian Melnic, fiul candidatului PSD la Primăria Ardud, Melnic Stefan! Vă spun io, că ăștia îs o familie de penali! Cred că le- ar cheli bine ca tatăl să ajungă primar, iar fiul polițist să musamalizeze fărădelegile interlopului de tată său! Ferească dumnezeu!

    • Gogu Stiuk Răspunde

      Dacă tu scrii că MELNIC STEFAN e “interlop” și “familie de penali” bagsamă că deții și ceva dovezi !Altfel omul poate cere să fii identificat după IP si să te “ciuruie” in instanță !Eu așa aș proceda !!Nu de alta,însă dacă omul e candidat la primărie tu prin ce ai afirmat i-ai știrbit reputația ! Iar fiul lui răspunde de ceea ce face !!

  5. cârcotaş Răspunde

    @portalsm, hăpt în Satu Mare? Aveţi nişte formulări de titluri… ca ăla cu calu mort spulberat…

  6. Iulian Răspunde

    Ai vazut prea multe filme!!!!
    Mai lasa netflixu si iesi pe strada sa vezi cum e??

  7. Iulian Răspunde

    Ptr Gogu

  8. Vulpea bi-polara Răspunde

    Nu te osteni Iuliane, ca nu-i cu cine. Justitiabilu asta se inmoaie dupa primu termen, cand ii calculeaza aia taxa de timbru. Toti is viteji pana la momentu ala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.