Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

FOTO/VIDEO. Utilajele, pe poziții. Au început lucrările de asfaltare pe Autostrada Codrului

După o foarte lungă perioadă de așteptare, dezastruosul drum județean 193A va fi acoperit, în sfârșit, cu asfalt. Utilajele ”s-au așezat” pe poziții, iar în această dimineață au început lucrările de asfaltare pe celebrul drum, cunoscut și ca Autostrada Codrului.

Reprezentanții Consiliului Județean Satu Mare au anunțat ieri că lucrările de asfaltare a DJ 193A vor începe astăzi, în funcție de condițiile meteorologice. Ploaia de azi dimineață era să strice toate socotelile, însă, în cele din urmă, utilajele și-au făcut apariția, iar lucrările au fost demarate.

Vă prezentăm și câteva imagini surprinse astăzi de cetățenii din zona Codrului:

,,Începând de joi, 24 septembrie, în funcție de condițiile meteorologice, subcontractantul ARL Cluj va începe lucrările de așternere a unui strat de mixtură asfaltică de bază, în grosime de 6 cm, începând de la ieșirea din municipiul Satu Mare spre Amați, Rușeni, Tătărești, iar pe porțiunea de drum de la Rătești spre Solduba vor fi continuate lucrările de decopertare, astfel încât de săptămâna viitoare să înceapă execuția casetelor de lărgire a părții carosabile”, au transmis ieri, reprezentanții CJ Satu Mare

VIDEO: Facebook/Uniți pentru Autostrada Codrului

6 comentarii

  1. ionel Răspunde

    Govor le-a trimis dimineata sa votati cu PSD – UDMR

  2. Vulpea bi-polara Răspunde

    Bani aruncati…aia oricum votau cum le spune pochu local.

  3. 😂😂 Bika 😂😂 Răspunde

    Sã nu bã mai aud gura cã îi blestemati pe cei de la conducere! Chiar conducerea Udmr a corectat greselile facute de conducerea anterioara, marca Stef si Govor!

  4. mae Răspunde

    no sa va vad daca nul maturatii,si nul tineti curat ce va dau…………ok ,,,,,,sal vedetii o sa iasa cu carute tractoare cu noroii si la primavara ela loc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.