Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

VIDEO|Președinta unei secții de votare din Satu Mare explică cum se votează și care sunt măsurile de siguranță

Anca Marinescu, președinta secției de votare nr. 73 din municipiul Satu Mare a explicat pentru PortalSM cum se votează și care sunt măsurile de siguranță luate.

VIDEO:

La alegerile pentru autoritățile administrației publice locale din 27 septembrie 2020, în județul Satu Mare sunt așteptați la vot 313.862 de alegători înscriși pe listele permanente.

În județul Satu Mare au ajuns toate cele 345.562 seturi de buletine de vot necesare pentru alegerile locale, tipărite de Regia Autonomă ”Monitorul Oficial”, măștile de protecție și soluțiile de dezinfectant necesare pentru cele 337 de secții de vot asigurate de Ministerul Sănătății. Începând cu data de 24 septembrie, acestea au fost distribuite către circumscripțiile din întreg județul.

5 comentarii

  1. ș[email protected] Răspunde

    Întuneric BEZNĂ în cabinele de vot! Nu se vede nimic, nu poți citi foile!!!

    • Eniko Răspunde

      Doamne, da pe asta cum o lasat-o omu iei asa, de capu ei, sa vorbeasca? Daca stie ce academician dr inginer are acasa, de ce naiba nu se uita mai atent ce face pupaza, ca il umple de glorie prin oras. Si parca vad ca omu e ceva destept, oe care asta il face de ras. Sper doar ca de acum incolo sa participe la alegeri ca simpku votant, ca asta nu e conditionat de IQ.

  2. H&R Răspunde

    Masca nu asa se poarta.. BTW..

  3. Lucifer Răspunde

    Președinta aia o să infecteze toată sala, pentru că nu poartă bine masca. Bine zis H&R.

  4. Vulpea bi-polara Răspunde

    Railor…era momentul ei de glorie, cand se poate manifesta in ecosostemu virtual, inainte sa revina, pentru patru ani la cratita si la servit sotul, iar voi va legati ca, dupa ce ca e fudula e si asa de proasta de nici masca nu-i sta bine. Pai coana teansmitea subliminal mesaju ca nici cu prajina nu-si ajunge la nas, iar voi va faceti probleme ca betejeste alegatorii. Bravo fa, te-ai facut bagata in seama, poti reveni acada, ca e sezonu zacustii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.