Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Bărbat prins în flagrant în timp ce vindea o sătmăreancă cu 400 de euro

Attila H. a fost condamnat la 5 ani de închisoare, după ce a fost prins în flagrant delict în timp ce vindea o fată cu 400 de euro, în parcarea unui supermarket din Satu Mare, titrează Libertatea. Bărbatul de 42 de ani căutase clienţi pe o reţea de socializare, prin mesaje în care îşi lăuda “marfa”: “e înaltă”, “are buletin”, “23 de ani”, “unde o pui, acolo rămâne”. Hanyecz se află la a cincea condamnare pentru trafic de persoane, situație elocventă pentru lipsa de control a fenomenului din partea statului român.

Anunțuri de vânzare cu poze

Fata “înaltă” şi de “23 de ani” terminase doar opt clase şi locuia într-o comună din Satu Mare. Într-o zi de la sfârşitul lunii martie 2020, după o ceartă în care mama ei i-a reproşat că ea nu aduce niciun ban şi că e doar un blid în plus la masă, fata a fugit de acasă doar cu hainele de pe ea. Așa a ajuns să-l cunoască pe Attila H., un multirecidivist cu cinci condamnări la activ.

România era în stare de urgenţă şi oamenii ieşeau din case doar cu declaraţii scrise. Attila H. nu avea cum să facă bani de pe urma Anei, obligând-o să se prostitueze pe stradă, aşa că a luat decizia să scape de ea repede şi să o vândă. Disperat că în vreme de pandemie nimeni nu mai voia să cumpere fete, acesta a început să dea detalii: “Înaltă”, “Are buletin”, “23 de ani”, “Foarte tare”, “Unde o pui, acolo rămâne”. Apoi a trimis şi câteva poze cu fata, comunicând prețul ei: 400 de euro.

Cumpărătorul a anunțat Poliția

Unul dintre potenţialii clienţi ia legătura cu Poliţia şi-l denunţă, iar lui Attila H. i se organizează un flagrant delict. El stabilise ca tranzacţia să aibă loc a doua zi, seara, în parcarea unui supermarket. Denunţătorul dă banii, ia fata, iar în secunda următoare, cei doi sunt înconjuraţi de poliţie. Bărbatul a fost arestat, iar la 1 octombrie 2020 a fost condamnat, pentru trafic de persoane, la 5 ani de închisoare.

Şi-a vândut nevasta cu 1.500 de euro

Traficantul a tranzacţionat-o şi pe propria soție. Cei doi aveau împreună un copil mic, care nu împlinise atunci un an. Acesta şi-a vândut nevasta cu 1.500 de euro, ameninţând-o că nu-şi va mai vedea copilul dacă nu face ce i se spune.

Aceasta a fost dusă în Brescia şi pusă să se prostitueze la marginea oraşului. Pentru a-l convinge pe românul care o păzea să o lase să plece acasă, într-o zi ea s-a tăiat pe brațul stâng, mutilându-se, însă traficantul n-a fost înduplecat.

Întreaga poveste, pe Libertatea.ro.

4 comentarii

  1. unu Răspunde

    ai e problema deci dupa 5 condamnari iar primeste 5 ani unde are ce manca caldura, trebuia s aprimeaasca vreo 20 de ani

  2. Amper Răspunde

    In loc sa-l lasati sa conduca 230-ul, modelul C.A., frumos cu o galeata pe cap, ii oferiti cazare.

  3. Grazzz Răspunde

    Daca e reala povestea,asta e prost de pute. Pai asta doar ca e asa prost merita sa stea inchis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.