Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Crește numărul cazurilor de COVID în rândul elevilor. O școală din județ, în scenariul roșu

Crește numărul cazurilor de coronavirus în rândul elevilor din județul Satu Mare. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat trei noi cazuri, iar o unitate de învățământ a intrat în scenariul roșu, elevii urmând să învețe în sistem online.

,,În ultimele 24 de ore, la nivelul județului s-au înregistrat 3 cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 în rândul elevilor din două unități de învățământ din mediul urban. Cursurile unei singure clase dintr-una din unitățile de învățământ se vor muta în sistem online. În cealaltă unitate de învățământ, deoarece numărul cazurilor confirmate de îmbolnăvire cu COVID-19 a depășit cifra 3, cursurile școlare se suspendă pe o perioadă de 14 zile, toți elevii școlii urmând să intre în sistem online”, anunță Prefectura Satu Mare.

În județul Satu Mare, 51.057 elevi sunt înscriși în învățământul de stat și 672 în învățământul particular.

 

Un comentariu

  1. ... Răspunde

    Încerc să înțeleg de ce nu se comunică despre care școală e vorba. Știu că informația trunchiată așa vă parvine de la Prefectură. Dar acum serios chiar nu își dau seama că informația pe jumătate este fix zero? Ca să nu spun altfel? Eu așa am învățat că un adevăr spus pe jumătate se cheamă minciună. Sau cel puțin manipulare.
    Între timp o știre de râsul curcilor. Prefectul se află în autoizolare. Poate e mai bine așa pentru toți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.