Ultima actualizare: azi, 22:25
Locale

Cum se distribuie mandatele în viitorul Consiliu Județean Satu Mare. Calculele finalizate

În urma rezultatelor de la alegerile locale de duminică, 27 septembrie, UDMR a reușit să obțină un număr de 15 mandate în viitorul Consiliu Județean Satu Mare. Mai exact, 15 consilieri județeni, din totalul de 32 de consilieri.

În urma votului de duminică, UDMR îi revin astfel 15 mandate de consilieri județeni, Partidul Național Liberal va avea zece mandate, Partidul Social Democrat cinci mandate, iar Partidul Mișcarea Populară primește două mandate.

Mandate Consiliul Județean Satu Mare:

 • UDMR – 15
 • PNL – 10
 • PSD – 5
 • PMP – 2

Actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Satu Mare, Pataki Csaba, a câştigat un nou mandat la şefia judeţului cu peste 52.000 de voturi.

8 comentarii

 1. votant Răspunde

  P S D 5? Cum se poate asa ceva ? Concluzia poate fi aceea ca cei care conduc partidul la nivelul judetului sunt necorespunzatori . Nu au oameni de valoare . COICA ,CICAN, ROCA ,MAXI. SASARMAN, etc nulitati absolute .Liderul Onet…………Nici primarii P S D nu au actionat corespunzator . Comunele in care a castigat PSD primari sunt mai mici ca numar de locuitori . Bixad , Odoreu ,Turt , CERTEZE, Supur, Botiz , Mediesu Aurit , pirdute de P S D .In municipiul Satu Mare,Pt P S D catastrofa .Reformarea trebuie sa fie rapida si profunda .. Dar cate nu sunt de spus .

  • ... Răspunde

   PSD în decursul istoriei postdecembriste a avut n! ocazii ca să se reformeze, să se reinventeze. Că nu s-a făcut demonstrează că de fapt nu se vroia. Electoratul probabil a sancționat și acest aspect. Nu știu, nu sunt analist politic dar așa mă gândesc. Oamenii s-au săturat de ei. Mai ales că periodic apare în rândul lor câte un veritabil potențial dictator: Adrian Năstase, Liviu Dragnea. Nu este normal.
   PS. Dacă ți-aș spune că cine a votat cu Pataki dintre ei ai rămâne mască!

  • mircea Răspunde

   reforma se va intampla cand govor v-a iesi din toate combinatiile……mai dureaza!

 2. figaro Răspunde

  CJ SM nu are 32 de membri, ci 33. Lipseste unul.

 3. Otelarul Răspunde

  Trebuie făcut curățenie! Si la PSD, USR pro, ca să nu mai vorbim de PMP, unde găina aia de Liviu Pop, a distrus partidul!

  • Ardeleanul Răspunde

   Va dati seama pmp a ajuns sa faca diferenta udmr ului îi mai trebuie doua voturi sa aiba majoritate daca se face alianta romaneasca tot doua voturi lipsesc

 4. votant Răspunde

  CONSILIUL JUDETEAN ARE 32 DE MEMBRII PLUS PRESEDINTELE .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.