Ultima actualizare: azi, 09:29

Locale

FOTO. Angajat DSP, acuzat că face triaj epidemiologic fără mască în PTF Urziceni

Un angajat al Direcției de Sănătate Publică (DSP) a fost surprins în timp ce face triaj epidemiologic fără mască în Vama Urziceni: ”Nu se poate așa ceva! Eu am intrat în faliment cu afacerea din cauza legilor aberante pe COVID-ul ăsta și ăștia își bat joc în loc să stopeze răspândirea virusului!” este mesajul primit de la un om de afaceri din județul Maramureș.

Bărbatul a revenit în țară din străinătate. A intrat în România prin PTF Urziceni, județul Satu Mare, un punct de trecere al frontierei mai mic. A ales această variantă în speranța că nu va pierde timp prețios la vamă.

,,Ce părere aveți despre felul cum se face primirea cetățenilor veniți din afară? Iată cum se face trecerea lor în carantină? În imagini aveți doi cetățeni români veniți din Germania și un angajat al Direcției de Sănătate Publică. Fără mască!!! O vamă mai mică înseamnă mai puține măsuri? Nu se poate așa ceva! Eu am intrat în faliment cu afacerea din cauza legilor aberante pe COVID-ul ăsta și ăștia își bat joc în loc să stopeze răspândirea virusului! Împotriva acestui reprezentant al DSP trebuie luate măsuri. Trebuie sancționat. Chiar își bat joc de noi. Oamenii vin din Germania, poartă mască (chiar dacă incorect) iar domnul DSP-ist fără mască, fără nimic. Scrie carantinarea direct pe portbagajul unei mașini! Ăstia is măsurile pentru a opri răspândirea virusului? Pur și simplu bătaie de joc. Când vezi așa ceva nu mai ai încredere ce ni se spune” a spus maramureșeanul.

Sursa: vasiledale.ro

5 comentarii

  1. maria Răspunde

    Astia de la DSP ori sunt imuni la Covid ori ei deja stiu ca masca nu te ajuta cu nimic..

  2. Satmareanul Răspunde

    Salutare, E clar ca stiu mult mai multe decat noi. Masurile simple de protectie respectiv masca si distantarea fizica te protejeaza.

    • ... Răspunde

      Dragul meu! Pe vreme din asta umedă masca purtată de tine în veselie împotriva dușmanului de clasă face exact 2 bani ruginiți și găuriți. Asta spun experții vestici că ai noștri …. Atâta știu că #poartămascăcăteprotejează. Pe vreme normală e o barieră rusifă o perioadă. Ai fi surprins să afli cât de ineficient poate fi!😱😪😣😧 Apropo mascatule! Tu cât de des îți schimbi masca?

    • dorel Răspunde

      E clar că știu mai mult dar nu ne spun decât unele lucruri.

  3. ... Răspunde

    “barieră fizică”. Scuze, încă nu am băut cafeaua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.