Ultima actualizare: azi, 13:32
Locale

FOTO. Continuă controalele anti-COVID. Polițiștii acționează în zonele aglomerate

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare continua să acționeze, în sistem integrat, alături de celelalte structuri, în vederea verificării respectării măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Sars-CoV-2. Astfel, ieri, 13 octombrie, au fost efectuate verificări la 64 de societăți comerciale sau persoane fizice autorizate de pe raza județului Satu Mare.

De asemenea, în cadrul activităților desfășurate, efectivele angrenate au verificat și piețele, restaurantele, centrele comerciale și zonele unde se formează aglomerări de persoane, fiind legitimate peste 640 de persoane și controlate în cadrul filtrelor rutiere aproape 50 de autovehicule.

În ultimele 24 de ore au fost aplicate 84 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, conform prevederilor Legii nr. 55/2020. Acțiunile pe raza județului Satu Mare, sunt desfășurate permanent pentru verificarea și sancționarea celor care nu respectă normele legale în vigoare impuse în contextul actual.

,,Obiectivul nostru este siguranța cetățeanului. Mulțumim tuturor celor care au înțeles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă”, este mesajul transmis de polițiști.

Sursa: Instituția Prefectului Satu Mare

5 comentarii

 1. Curiosul Răspunde

  Da miliția poartă mască în căruțele lor?
  Propun acel martori care îi văd pe milițieni fără mască în mașină, să ii fotografieze și să îi reclame la Telverde(bineînțeles să fotografieze și numărul de mașină pentru a se ști sigur cine sunt cei “prinși ” în flagrant)

 2. Curiosul Răspunde

  Da miliția poartă mască în căruțele lor?
  Propun acei martori care îi văd pe milițieni fără mască în mașină, să ii fotografieze și să îi reclame la Telverde(bineînțeles să fotografieze și numărul de mașină pentru a se ști sigur cine sunt cei “prinși ” în flagrant)

 3. X-ulescu Răspunde

  Pe, pe eee
  Pe, pe eee
  Pe pe ei, pe mama lor!

 4. H&R Răspunde

  Nu trebuia sa mearga pana acolo. Puteau sa faca control prima data la ei intre ei la Politie. Sau voi ce ziceti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.