Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Marcela Papici și-a depus candidatura la alegerile parlamentare, ca independent

Marcela Papici și-a depus ieri candidatura la alegerile parlamentare din 6 decembrie, ca independent. Papici a precizat că a reușit să strângă peste 4.000 de semnături pentru candidatura la Camera Deputaților.

Cu toate acestea, Marcela Papici a mai spus că și-ar dori ca alegerile să fie amânate, având în vedere contextul epidemiologic.

,,Mi-am depus candidatura! Dar, în contextul epidemiologic de azi îmi doresc să se amâne alegerile! Să închizi școlile pentru elevi dar să le “deschizi” pentru alegeri mi se pare nefiresc! Cum să spun cuiva: “Mergi la vot!” câtă vreme mamei mele îi spun că, mai important decât votul e sănătatea?”, a spus Marcela Papici, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

12 comentarii

  1. unu Răspunde

    ii de toata jena femeia asta , vine cu toate tertipurile ca o mananca in cur sa fie in parlament sa se asigure cu o pensiuca pe masura , ii ii ajunge pensia lui papici batranul:)

  2. Adi Răspunde

    Este o femeie luptătoare ,un om plin de calități .Votez .

  3. InimaDeLeu Răspunde

    Normal ca s-a hotarat sa candideze.
    Are dosar la DNA care incepe in martie. Fara imunitatea parlamentara va manca vreo 3 ani de puscarie pentru ca si-a bagat toate neamurile pe post de manageri la spital

  4. Adrian Cozma Răspunde

    Sa spuna cat a furat de la spital.

  5. unu Răspunde

    are dosar la dna>???

  6. Lili Răspunde

    Si daca ar reusi sa devina parlamentar (deputat) ce ar putea realiza singura??? Imunitatea ar fi cu siguranta castigul cert al calitatii de parlamentar …..

  7. Garuboz Răspunde

    Mai asta e mai a dracului ca Lapusneanu!

    • c-block Răspunde

      Am sesizat și eu.😱🤮
      Sau cum se spune “pe cine nu omori nu te lasă să trăiești”.

  8. Gica Răspunde

    La ultima fila din dosarul depus pentru parlament sa ne spuneti cum stati cu procesu de la spital de cand erati mare menajera!

  9. Independența Răspunde

    Păcat că nu avem mai multe persoane, mai ales femei, in funcții importante. Cei care nu aveți puțin respect pentru o femeie, știu de ce, ați suferit în copilărie neavînd lângă voi o mamă model sau cel puțin educată. Sper macar ,,că copii” voștri să crească normal.

    • c-block Răspunde

      Ce afirmi este valabilă pentru femeile în general și au toată stima din partea mea. Dumneai în schimb este o altă specie. Înseamnă că nu te-ai intersectat cu ea, norocosule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.