Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Sătmărenii, invitați la o acțiune de ecologizare a Pădurii Noroieni

,,Nu e gunoiul meu, dar e planeta mea” – reprezintă un proiect al unui grup de acțiune civică din municipiul Satu Mare – coordonat de către Mihai Marcocean și dr. Călin Culcean – prin care se propune mobilizarea comunității sătmărene pentru conștientizarea importanței protejării naturii.

O primă acțiune a fost demarată în data de 10 octombrie, în pădurea din zona Medișa – comuna Viile Satu Mare, și care a constituit un succes, cu o participare a tuturor grupelor de vârstă, de la părinți până la copii.

,,Fiindcă ne propunem să continuăm în număr cât mai mare de voluntari, vom organiza nouă acțiune – în colaborare cu Primăria Micula – în zona pădurii Noroieni. Aceasta este programată sâmbătă, 24 octombrie 2020, de la ora 10.00’’, spun organizatorii.

Voluntarii care vor să se înscrie la următoarele acțiuni sunt rugați să apeleze numărul de telefon – 0752841549 – Mihai Marcocean. Toți participanții vor primi mănuși de protecție, măști chirurgicale, saci menajeri și unelte de ridicare a deșeurilor.

,,Programul – Nu e gunoiul meu, dar e planeta mea – continuă sâmbătă, 24 octombrie 2020, în pădurea din zona Noroieni. Cu pași mărunți, încărcați cu energie pozitivă, înarmați cu mănuși și saci menajeri, ne punem pe treabă! Vă așteptăm alături de noi!”, spune activistul civic Mihai Marcocean.

,,Astfel de acțiuni vor fi organizate periodic, pentru a se da un semnal clar: nu este gunoiul nostru, dar este județul nostru, este planeta noastră! Natura nu are granițe și nici culoare politică. Haideți să dăruim demnitatea naturii ce ne ține în viață!”, a declarat și dr. Călin Culcean.

CINE SUNTEM. Proiectul ”Nu e gunoiul meu, dar este județul nostru” este demarat de către Mihai Marcocean și dr. Călin Culcean, doi sătmăreni care au pus bazele Partidului Verde la Satu Mare.

CE VREM. Prin acest proiect, inițiatorii își propun să facă un alt gen de politică, bazată pe implicarea activă a populației, indiferent de vârstă. Noi facem politica naturii, noi credem în capacitatea oamenilor de a deveni mai buni, mai conștienți de importanța protecției mediului.

Sursa: Comunicat de presă Partidul Verde

4 comentarii

  1. Adi Răspunde

    Doi sătmăreni ? Primul un neica nimeni , un taximetrist care era mare anti P.S.D iar acum este o slugă a lui Coica ,care pe bani mărunți îl manevrează cum doreşte .
    Iar al doilea un dentist extrem de agresiv cu probleme de comportament şi de integrare ,fost P.S .D -ist , intrat in PLUS , iar acum in partidul verde (un fel de ecologişti ???)
    BĂIEȚI ÎNCEPEȚI SALUBRIZAREA CU VOI ŞI SCĂPAȚI SOCIETATEA DE GUNOAIE .

  2. Codruta Răspunde

    Strângem “GUNOAIE ” poti măi Misule te referi la tine , că un gunoi mai mare nu am văzut. Iar alăla lat la fel un gunoi cu ochi ,dar pozează în mare intelectual.

  3. Dacicus Răspunde

    Asta da: un tigan ordinar lingaul lui Coica si un dintar ciumpalac :)))) Sunteti 00
    In buda cu voi!!!

  4. H&R Răspunde

    Dar ce s-a întâmplat? S-a mutat Pădurea Noroieni la Viile Satu Mare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.