Ultima actualizare: azi, 12:25

Locale

FOTO. Ucrainean reținut în Țara Oașului. Transporta mii de pachete cu țigări de contrabandă

O acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate s-a desfășurat ieri, 28 octombrie, la nivelul sectoarelor Poliției de Frontieră Sarasău și Negrești Oaș – I.T.P.F. Sighetu Marmației.

Astfel, în jurul orei 09.00, polițiștii de frontieră au observat un autoturism care a ieșit de pe un drum neamenajat, îndreptându-se spre localitatea Huta-Certeze. Existând suspiciunea rezonabilă că autoturismul – un Renault Kangoo înmatriculat în România – este folosit în activități ilicite, polițiștii de frontieră l-au oprit pentru verificări. În urma controlului sumar al autoturismului au fost observate mai multe colete voluminoase specifice coletelor cu țigări provenite din activități de contrabandă.

Mașina – la volanul căreia se afla un cetățean ucrainean în vârstă de 24 de ani – a fost condusă la sediul sectorului, iar în urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 12.000 pachete țigări provenite din magazine de tip Duty Free, a căror valoare se ridică la peste 140.000 lei.

Mijlocul de transport, în valoare de 7.000 lei, a fost reținut pentru continuarea verificărilor.

Sursa: Poliția de Frontieră

Un comentariu

  1. Politician cinstit Răspunde

    Concurenta la politicienii care aduc cu tirurile. Nu e voie asa ceva…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.