Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

FOTO/VIDEO. Captură importantă în Satu Mare. Șofer prins cu peste 12.000 de pachete cu țigări

Ieri, 1 octombrie, polițiștii de frontieră Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au desfășurat o acțiune în zona de responsabilitate, pe linia combaterii contrabandei cu țigări.

Astfel, în jurul orei 14.00, polițiștii au oprit pentru control, în localitatea Decebal, o autoutilitară pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare de Marea Britanie. Mașina era condusă de către un cetățean român, în vârstă de 31 de ani, domiciliat pe raza județului Maramureș. La controlul sumar al autoutilitarei, s-a constatat că în compartimentul de marfă se aflau mai multe colete, unele învelite în folie neagră, ocazie cu care șoferul și mijlocul de transport au fost conduși la sediul STPF Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

În urma inventarierii coletelor aflate în mașină s-a constatat că acestea conțineau, pe lângă diferite bunuri personale (haine, obiecte electrocasnice etc.) și 12.090 pachete cu țigări de diferite mărci, provenite din magazine de tip duty free din Ucraina, în valoare de aproximativ 142.000 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării. Totodată, autoutilitara, în valoare de aproximativ 16.800 lei, a fost indisponibilizată la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor, iar conducătorul auto este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Sursa: Poliția de Frontieră

Un comentariu

  1. Milițianul Răspunde

    Ce se întâmplă cu țigările confiscate?
    Sunt vândute din depozit pe sub mână pe piața neagră către Babanii din Micro 14 după care îs revândute în Piața Someș?
    Cu siguranță….că de aia îi lasă să facă trafic de țigări, pentru că îs de ai lor, îs pe o mână toți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.