Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO/VIDEO. Primarul Kereskényi Gábor și noii consilieri locali au depus jurământul

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor a fost învestit astăzi în funcţie. Primarul ales și noii consilieri locali au depus jurământul în cadrul unei ceremonii ce s-a desfășurat în Sala Mare a Consiliului Județean.

Consilierii locali declarați aleși ca urmare a scrutinului din data de 27 septembrie 2020 au fost convocați astăzi în ședința privind ceremonia de constituire a Consiliului Local Satu Mare. În cadrul ședinței de constituire au depus jurământul noii consilieri locali și primarul ales al municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor. Un număr de 17 de consilieri locali au depus jurământul în cadrul ceremoniei de constituire a Consiliului Local.

Kereskenyi Gabor va lucra cu un Consiliul Local format majoritar din reprezentanţi ai UDMR. La alegerile locale desfăşurate luna trecută UDMR a obținut 12 mandate de consilieri, Alianţa USR-PLUS patru mandate, PNL patru mandate, iar PSD a primit trei mandate.

Discursul primarului Kereskényi Gábor, în cadrul ceremoniei organizate cu ocazia învestirii sale în funcție:

,,Suntem la începutul unui nou mandat! Astăzi, împreună cu membrii Consiliul Local, deschidem o nouă pagină în istoria orașului nostru. Le mulțumesc sătmărenilor care, prin votul lor, mi-au acordat onoarea de a fi primarul municipiului Satu Mare și în următorii patru ani. Atât celor care m-au votat, cât și celor care nu m-au votat le promit că voi fi primarul tuturor sătmărenilor și în acest mandat.

Îi asigur că ne vom strădui să facem față așteptărilor, să punem în practică toate proiectele pe care ni le-am asumat și că vom face tot ce ne stă în putință pentru Satu Mare, pentru viitorul orașului nostru.  Toate acestea le voi face alături de consilierii locali, alături de echipa mea, căreia îi mulțumesc pentru profesionalism și pentru munca pe care a depus-o în ultimii patru ani.

Primăria Municipiului Satu Mare este o instituţie formată din profesionişti, iar dacă s-au făcut lucruri bune pentru oraş, acest lucru li se datorează şi lor. Cu toții am înțeles că suntem în serviciul acestui oraș și al cetățenilor! Pe altă parte, mulțumesc familiei mele care mi-a dat energia de care am avut nevoie zi de zi!

Doamnelor și domnilor consilieri, trăim vremuri dificile, lumea, țara, orașul nostru se confruntă cu o pandemie fără precedent. Asta ne obligă să fim responsabili, însă, cu toate acestea, Satu Mare trebuie să meargă în continuare pe drumul dezvoltării! Misiunea noastră este să facem din Satu Mare un oraș demn de trecutul său care are forța de a-și clădi viitorul.

Vom avea diferende, fără îndoială. Dar, vă rog, ca disputele noastre să se bazeze pe argumente ce țin de interesele orașului și nu de interesele personale sau politicianiste. Să învățăm din lecția dată de sătmăreni la ultimele alegeri.  Cei care au venit cu soluții la problemele orașului au primit încrederea cetățenilor, iar cei care au dat dovadă de demagogie și au încercat să semene vrajbă au fost sancționați!

Dragi sătmăreni, am fost și voi rămâne un om de echipă. În ultimii patru ani, Dumneavoastră ați fost cei mai importanţi parteneri ai mei. Așa va rămâne și în continuare. Marile reușite ale unei comunități sunt posibile numai dacă cetățenii ei sunt uniţi, nu dezbinaţi, dacă avem aspirații înalte, nu meschine. Să avem încredere în forța noastră colectivă.

Îmi doresc, ca aici, acasă, în Satu Mare, să lăsăm deoparte tot ce ne separă și să ne spunem întâi nouă, apoi celorlalți, să muncim, să construim, să unim!  Așa să ne ajute Dumnezeu! Vă mulțumesc!”, a declarat primarul municipiului, Kereskényi Gábor, în cadrul ceremoniei de învestire în funcție.

11 comentarii

  1. Satmarean 1 Răspunde

    Doamne ajuta,si……spor la munca.

  2. Rrrr Răspunde

    Bun. Sa vedem ce se va realiza in urmatoarea 4 ani.

  3. Szalma Jack Răspunde

    Numai trei consilieri peeee seeeee deeeeee ???🤣😂

  4. unu Răspunde

    da batranul coi ca ce cauta acolo??

  5. Altu’ Răspunde

    Vai de noi !🤦‍♂️

  6. unu Răspunde

    foarte slabi consilieri parerea mea-poate sunt vreo 2 economisti dar atat, sport , invatamant, cultura, sanatate- ii consilier bertici ala cu security , hai sa fim seriosi si baiatul ala inalt care ducea plinatele la posta , in rest nu prea ii cunosc doar pe domna lui foggel in rest no named

  7. Satmarean Răspunde

    Alegatorii romani sunt asa cum sunt . Nu trebuie doua turari in Sata Mare . Dovada aceste alegeri . Romanii nu merg la vot si acuma sunt la mana altora . Dezbinarea e cuvantul de ordine . Ura si invidia sunt caracteristice . Nu invatam nimic din trecut . Cel mai mare roman din Satu Mare e actualul primar .Oricum le dorim succes in activitate .

    • unguru bulan Răspunde

      se poate spune ca romanii sunt de zece ori mai destepti , adica au 10 candidati la primarie in timp ce ceilalti au doar unu ?

  8. H&R Răspunde

    Spor la munca! Masca sus!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.