Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

FOTO/VIDEO. Ziua Armatei, sărbătorită fără public la Satu Mare. Manifestările vor continua la Carei

Ceremonie de Ziua Armatei Române în municipiul Satu Mare. Manifestările au început la ora 12.00 în centrul municipiului, pe platoul din fața Monumentului Ostașului Român. Ceremonia a fost una restrânsă din cauza măsurilor impuse de pandemia de coronavirus. Nu au avut loc discursuri, au lipsit blindatele, iar militarii au purtat măști de protecție.

Evenimentul a debutat în municipiul Satu Mare cu un ceremonial militar și religios, continuând cu depuneri de coroane. La ceremonie au fost prezenți prefectul Radu Bud, președintele Consiliului Județean Pataki Csaba, reprezentanți ai Primăriei Satu Mare, alte oficialități locale și județene. Cu toate că evenimentul a fost sărbătorit fără public, câțiva sătmăreni s-au adunat totuși pentru a urmări depunerea de coroane.

Ceremonia s-a încheiat după depunerile de coroane, tehnica militară lipsind în acest an de pe străzile orașului. Manifestările vor continua în municipiul Carei, începând cu ora 15.00.

 

 

 

 

4 comentarii

  1. Scorilo Răspunde

    Respect si cinstire pentru jertfele prin care brava noastră armata si-a îndeplinit , cu onoare ,misiunea de a apăra unitatea naționala si integritatea teritorială a statului roman !
    Prețuire si recunoștință ,
    La mulți ani !

  2. Profesor Răspunde

    Onoare și patrie! Respect bravilor ostași români! La mulți ani armatei romåne!

  3. Mae Răspunde

    Dar trădătorul de Albu ce a căutat nu-l înțeleg pe omul asta are 100% probleme cu capul el ca și cum nu sa întîmplat nimic sătmăreni nu au iuitat cr combinații a făcut cu UDMR săi fie Rușine

  4. Gabi Răspunde

    Da PSD ii nu au fost la paranghelie,circu ii mare in interior,nu au vrut sa stea taberele govor,les uni langa altii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.