Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTOGALERIE. Ciuperci uriașe în județul Satu Mare

Ploile au scos din pământ o sumedenie de ciuperci de dimensiuni de-a dreptul impresionante. Astfel de ciuperci au apărut în ultimele zile în mai multe zone din județul Satu Mare.

Ciupercile uriașe, cu dimensiuni mai mari decât palma, au răsărit după ploile din ultimele zile și pot fi găsite pe marginea drumurilor din Satu Mare, precum și pe terenurile agricole din județ.

Imagini spectaculoase cu ciupercile uriașe surprinse astăzi în județul Satu Mare, în galeria foto de mai jos:

8 comentarii

  1. Nimeni Răspunde

    Am remarcat si eu prezenta unor ciuperci mari insa eu am o problema cu articolul de mai sus. In cazul ciupercilor cand vorbim de “urias” trebuie sa-l folosim corect, mai concret, cel mai mare organism viu de pe Pamant este in fapt o ciuperca si are sute de tone, mai exact se deduce din textul de mai jos:

    “Discutăm, de fapt, despre un fel de ciupercă-imperiu, în structura unitară a căreia intră mai multe tipuri de forme spongioase. Numele ei generic este „ciuperca de miere”, însă nu este o denumire destul de sugestivă ca să acopere varietatea acestei clase de fungi.

    Aceste ciuperci pot fi întâlnite și în România, însă cea mai veche și cea mai mare se află în Statele Unite, în Munții Albaștri, având vârsta de 2.400 de ani și o greutate de circa 600 de tone.

    Este cel mai mare organism cunoscut din lume”.

    • ... Răspunde

      Acesta a fost celebrul moment artistic repetat și răsrepetat în care cineva descoperă wikipedia. Nu te mai saturi să tot o citezi?

      • Virgula Răspunde

        Subscriu, nu sunt uriase doar daca bagi obiectivul pana in lamele.

      • Bai Răspunde

        Infectie , esti mai rau decat covidul. Nu exista sa nu comentezi la vreun subiect . Tu insuti esti o wiki , atotstiutorule . Un fel de D-zeu , de-al preafericitului . :)))

        • ... Răspunde

          Ar trebui să te hotărăști sub ce nume postezi. Te-am călcat pe bătătură? Sorry. Asta a fost un sfat bun și gratis din partea mea. Și da, cunosc ciupercile. Mă rog chiar nu toate. Eu m-am referit la exaltarea lui nobody. Zici că avea orgasm. Dealtfel munții Albaștri sunt în New South Wales -Australia. Atât despre ce a postat.😢😤 Fii mai îngăduitor.

  2. Nimeni Răspunde

    @….La Blue Mountains sunt un lanț muntos din vestul Statelor Unite , situate în mare parte în nord – estul Oregon și se întinde în sud – estul Washington . Gama are o suprafață de 10.500 km pătrați (10.500 km 2 ), care se întinde la est și sud-est de Pendleton , Oregon, până la râul Snake de -a lungul graniței dintre Oregon și Idaho . Munții Albastri acoperă șapte județe din Oregon și Washington; sunt județele Union , Umatilla , Grant , Baker și Wallowa din Oregon și din județele Walla Walla , Columbia și Garfield din Washington. Ei sunt acasă cel mai mare organism din lume și covor micelial fungic, Armillaria ostoyae . Munții Albastri au fost numiți astfel datorită fumului gros din incendiile care înglobează frecvent zonaMunții Albastri (Pacificul de Nord-Vest)

    • ... Răspunde

      Informații foarte utle.😫😤😂🤮 Aștept descrierea amănunțită a faunei de Ediacara sau de Figg Tree.

  3. Nimeni Răspunde

    @… Scuza traducerea facuta de…probabil Google.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.