Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

Negocierile pentru viceprimari nu s-au terminat. Condițiile puse de UDMR

Negocierile pentru posturile de viceprimari sunt departe de a fi încheiate. Primarul Kereskenyi Gabor a declarat că în momentul de față au loc discuții cu toate formațiunile politice: ,,Trebuie să vedem care sunt acele forțe politice care sunt compatibile cu poziția și viziunea UDMR-ului’’, spune Kereskenyi.

,,Încă nu este nimic bătut în cuie. În prima ședință doar își vor depune jurământul consilierii. Nu se vor constitui nici comisiile de specialitate. Până să alegem viceprimarii mai este timp de discuții. Cu toate ca UDMR are majoritate, tot timpul am considerat că trebuie să lucrăm pentru un echilibru. Bineînțeles că vom căuta parteneriate și vrem să discutăm de proiecte, idei și de principii și nu neapărat în primă fază de funcții. Trebuie să vedem care sunt acele forțe politice care sunt compatibile cu poziția și viziunea UDMR-ului și în funcție de aceste răspunsuri vom încheia parteneriatele”, a declarat primarul municipiului Satu Mare.

Discuții se poartă și la nivelul Consiliului Județean Satu Mare, a declarat președintele Pataki Csaba.

,,Noi avem un dialog constructiv cu toate formațiunile din Consiliul Județean. Noi am fost singurii care am făcut o campanie pozitivă la locale și la fel vom face la parlamentare. Totuși avem o memorie…noi mergem treptat. Nu vindem pielea ursului”, a spus Pataki.

2 comentarii

  1. Lili Răspunde

    Chiar singurii Csaba?? Mai gandeste-te oleaca ….

  2. Observator Răspunde

    Forțe politice compatibile cu pozitia si viziunea udmr ? Si cam ce înțelegeți voi prin compatibilități ? Cei care vă acceptă toate măgăriile și …..maghiarizeaza tot ce se poate în orașul acesta ? Mari javre sunteți ! Căutați în zona codrului ( Crucisor , Iegheriște ,Poiana Codrului , Barsau …. ) , sa vedeți ce compatibili sunt cu voi cei de-acolo ! Da sa va duceți translator ……..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.