Ultima actualizare: azi, 21:27

Locale

Pataki: În afară de UDMR, nimeni nu a sprijinit în mod continuu Centura

Pataki Csaba a declarat, în cadrul unei conferințe de presă la care au participat candidații UDMR la alegerile parlamentare, că în afară de grupul de parlamentari ai UDMR, ,,nimeni nu susținut în mod constant” varianta de ocolire a municipiului Satu Mare. De asemenea, Pataki a spus că formațiunea pe care o reprezintă a lucrat întotdeauna în interesul sătmărenilor.

,,UDMR întotdeauna a avut un grup în Parlamentul României care a luptat pentru investițiile din județ. Grupul de parlamentari ai UDMR-ului, indiferent în ce perioadă ne uităm, întotdeauna era pro investiții majore. În mod real, în afară de grupul de parlamentari ai UDMR-ului, nimeni nu a susținut în mod constant această investiție (n.red – Centura Sătmarului). Ceilalți s-au orientat întotdeauna în funcție de cum erau, la putere sau în opoziție”, a declarat Pataki Csaba.

UDMR intră în cursa pentru alegerile parlamentare în mare parte cu aceeași echipă, spre deosebire de celelalte partide, a mai spus Pataki: ,,Față de alte formațiuni care și-au schimbat liniile, deși unii în mandatul trecut au ocupat funcții importante în cadrul Parlamentului, acum nici măcar nu se regăsesc pe liste. La noi, echipa este parțial aceeași.”

7 comentarii

  1. mae Răspunde

    dute ma pataki la gara cu vrajeala ……ta cu tot ai sustinut ………

  2. Valahu Răspunde

    Da este normal ca 90% de pe centura sant ale UDMR!

  3. dj vasile Răspunde

    da sigur ca da..adica toti satmareni (in afara de udmr) erau impotriva construirii centurii?

    • ... Răspunde

      Citez:”nimeni nu a susținut în mod constant”. Asta la tine ce înseamnă? Ai probleme de a înțelege un text în limba maternă?
      În altă ordine de idee. Când și dacă se mai dau sau nu se mai dau acele despăgubiri pentru terenurile ocupate pentru centură și expropriate încă din 2014 ??? Ce mai promiteți domnul Albu? Vedeți că de un an sunteți la guvernare, nu mai ține faza cu PSD! Pandemia nu e scuză. Din 2014 până în 2019 ați avut timp berechet!
      Paranteză, eu nu am teren acolo pentru care să primesc așa ceva dar totuși este jignitor și batjocoritor ce face onor Guvernul țării. Respectăm numai legile care ne convin?

  4. +++ Răspunde

    UDMR-istilor, fiți corecți, nu doar voi faceți centura. O fac și femeile 😆

  5. Garuboz Răspunde

    Mai ales femeile lor!

  6. Nnnnn Răspunde

    Adevarat Csaba UDMR facut curatenie in oras cladirile a fost dezatru stazire astvaltat si multumirile primesc de la romin nu se vede ca sunt orb si prost la cap

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.