Ultima actualizare: azi, 13:19

Locale

Petreceri în Satu Mare, în deplină ignorare a restricțiilor. Dosare penale pe bandă rulantă

În ultimele zile, de când autoritățile au interzis total evenimentele private, sute de sătmăreni s-au strâns la petreceri, în special nunți și botezuri, sfidând total regulile și pericolul infectării cu noul coronavirus.

Petreceri în deplină ignorare a restricțiilor din pandemie, în Satu Mare:

În noaptea de 17/18.10.2020 în incinta restaurantului “Loren’s” situat pe strada Grigore Alexandrescu, autori neidentificaţi au organizat un eveniment privat (botez), la care au participat un număr de aproximativ 30 de persoane, încălcând astfel prevederile Hotărârii de Guvern nr.856/14.10.2020 prin care se interzice organizarea de evenimente private atât în spaţii închise cât şi în spaţii deschise.

În data de 17.10.2020, în jurul orelor 23:20, în incinta sălii de evenimente “Simfonia” – situat pe strada Gorunului din municipiul Satu Mare, autori neidentificaţi au organizat un eveniment privat (nuntă), la care au participat un număr de aprox. 70 de persoane, încălcând astfel prevederile Hotărârii de Guvern nr.856/14.10.2020 prin care se interzice organizarea de evenimente private atât în spaţii închise cât şi în spaţii deschise.

În data de 17.10.2020, în jurul orelor 15:00, în incinta restaurantului “Melody” – situat în comuna Păuleşti, autori neidentificaţi au organizat un eveniment privat (stare civilă), la care au participat aprox. 50 de persoane, încălcând astfel prevederile Hotărârii de Guvern nr.856/14.10.2020 prin care se interzice organizarea de evenimente private atât în spaţii închise cât şi în spaţii deschise.

În data de 17.10.2020, în jurul orelor 21:50, la parterul săli de evenimente “Simfonia” situată pe strada Gorunului din municipiul Satu Mare, autori neidentificaţi au organizat un eveniment privat (nuntă), la care au participat mai multe persoane, încălcând astfel prevederile Hotărârii de Guvern nr.856/14.10.2020 prin care se interzice organizarea de evenimente private atât în spaţii închise cât şi în spaţii deschise.

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare au fost înregistrat astfel mai multe dosare penale având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

11 comentarii

  1. Satmarean 1 Răspunde

    Frumos dar de nunta: un dosar penal. Sper ca si patronii si nuntasii sa se fi ales cu felicitarile consistente de rigoare ,iar autorizatiile de functionare a localurilor suspendate.

    • Cetateanul Răspunde

      “Oameni rai” !
      HA ! HA ! HA !

    • ... Răspunde

      Ce ar fi dacă tot comentați măcar ați comenta în cunoștință de cauză? Mireasa din Oradea ziua următoare a repetat testul pe banii ei, cu pile, relații și cunoștințe sus-puse (pentru că nu se aprobă repetarea de obicei) și a ieșit negativă. Cum explicați asta? Oare câți mai sunt sau au fost în astfel de situații?

  2. Presa c&p Răspunde

    Situaţie disperată într-un spital Covid-19 din Botoșani. ”Doi pacienţi din trei nu pot beneficia de oxigen“

  3. StilrileIasului Răspunde

    Silviu Huțanu, un cunoscut cântăreț din Iași, în vârstă de 37 de ani, se luptă cu ultimele puteri cu virusul ucigaș. Acesta este internat la Terapie Intensivă și are urgent nevoie de un tratament cu plasmă hiperimună.

    • Cetateanul Răspunde

      Da, este extrem de ucigas . Circa 5000 de decese in plus in Suedia daca se continua actualul trend in acest an, comparativ cu media ultimilor 10 ani .
      Virusul ucigas, unde va gaseste astia ?

  4. Satmarean 1 Răspunde

    ,,Nu cred”
    ,,Virusul nu exista sau in cel mai rau caz este o raceala ”
    ,, Sigur s- au infectat in sputal”
    Si cand te gandesti ca e doar inceputul.

    • Cetateanul Răspunde

      In Suedia, daca se continua actualul trend vor fi circa 5000 de oameni decedati in plus comparativ cu media din ultimii 10 ani .
      Deci sub nici o forma nu se justifica terorismul de stat si prabusirea economica si sociala .
      Acum se va muri la greu din cauza bolilor agravate de nebunia asta organizata, statele se vor indatora la greu, castiga bancile enorm si sistemul de “sanatate” .

      • Ba Răspunde

        Du-te si ofera-ti serviciile si stiinta nemarginita rusilor care desi au 2 vaccinuri continua sa se imbolnaveasca ! Pe noi lasa-ne in saracia noastra , ca ne-ai infectat destul cu postarile tale .

        • Indubitabil Răspunde

          @Ba,

          Data viitoare abtinete de la comentarii daca nu ai nimic inteligent de spus. Ne-am saturat cu totii de comentariile de tipul daca esti impotriva sistemului esti bolsevic/rus etc. Din cauza oilor ca si tine, care cred absolut tot fara sa filtreze deloc informatia primita am ajuns un popor dezbinat si ratacit. Pana in momentul de fata am preluat orice informatie, tip de tratament din exterior fiindca specialistii nostri exista doar pe hartie. Acuma gata, noi stiim cel mai bine ce se intampla si care sunt cifrele reale.

          Este normal ca oameni bolnavi cronici nu isi primesc tratamentul fiindca s-a transformat in spital Covid si nu ai voie sa intri?

          Este normal ca nu se face nimica impotriva bacteriilor nosocomiale din spitale?

          Este normal ca si medic sa depui juramantul lui hipocrate si la o raceala mai avansata sa dezertezi din prima linie? (ar trebui schimbata denumirea in juramantul lui ipocrit)

  5. Hai sa radem Răspunde

    Nu-i de ras dar comentariile sunt de toată ignoranta !Se contrazic,se acuza,se spurca la usa cortului etc…În timp ce AUTORI NECUNOSCUȚI au organizat toate prostiile de mai sus…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.