Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

S-au întețit controalele! Peste 1.000 de sătmăreni, verificați de Poliție

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare continua să acționeze, în sistem integrat, alături de celelalte structuri, în vederea verificării respectării măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Sars-CoV-2. Astfel, ieri, 14 octombrie, au fost efectuate verificări la 143 de societăți comerciale sau persoane fizice autorizate de pe raza județului Satu Mare.

De asemenea, în cadrul activităților desfășurate, efectivele angrenate au verificat și piețele, restaurantele, centrele comerciale și zonele unde se formează aglomerări de persoane, fiind legitimate peste 1.100 de persoane și controlate în cadrul filtrelor rutiere aproape 40 de autovehicule.

În ultimele 24 de ore au fost aplicate 104 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, conform prevederilor Legii nr. 55/2020. Acțiunile pe raza județului Satu Mare sunt desfășurate permanent pentru verificarea și sancționarea celor care nu respectă normele legale în vigoare impuse în contextul actual.

Sursa: Instituția Prefectului Satu Mare

12 comentarii

  1. HeHe Răspunde

    Unde au verificat , in care piata alimentara ? In Piata Mare unde cand am trecut eram privit ca un ciudat de “agricultori ” ca eram cu masca si ei nu , in P-ta Mica prin care trec zilnic si unde se foloseste masca in zile cu sot si fara sot , azi “fara” ! Te-ar apuca rasul , daca n-ar fi de plans , dar ne meritam soarta . Vom mere la moaste sa ne inchinam sa ne fie bine si sa moara capra vecinei !

    • Cetatean Răspunde

      Locul tau e la izolare in tarcul de suine si cu o botnita permanenta pe ratul tau care emana duhoare pululenta comunista.

      • Unu' Răspunde

        Bă cretinule, locul tău este la tac-tu-n coae, prostul naibii!
        Chiar sunt curios cum de n-ai fot încă săltat, dus și legat de vreun pat la psihiatrie …!

        • Cetatean Răspunde

          Alocutiunea ta comunista si nivelul vocabularului imi dau satisfactie la gandul ca nu esti decat un paduche lat care misuna ratacind catre anusurile pe care parintii tai te-au instruit sa le lingi cu ardoare cum au facut-o si ei si la randul lor instruiti de parintii lor.

          • Unu'

            De fapt, acum văd, tu și Golf sunteți niște berbeci cărora le lipsește turma!
            Mergeți voi și lingeți niște cadavre, că la asta sigur vă pricepeți mai bine!
            Lăsați-ne pe noi să respectăm regulile comuniste, atâta timp cât este spre binele nostru! NU aveți absolut nici un drept să ne puneți în pericol prin comportamentul iresponsabil de berbeci!
            Sigur sunteți niște bieți orfani care nu mai au persoane dragi cărora să le poarte de grijă!

            MUIE PSD, așa preventiv!

          • Cetatean

            @Unu’ : Singurele lucruri care le vezi tu sunt niste anusuri ale stapanilor tai,din care se scurge cacat comunist pe care il inghiti cu ravna si-l regurgitezi lacom,nesatul sa nu-i pierzi gustul,ca o creatura scarbavnica care nu este decat un les in putrefactie emanand duhoare scabroasa comunista.

        • Golf Răspunde

          @unule, puneți botnița peste față și lasă-ne pe noi să ne vedem de ale noastre.

          NU măștilor!
          NU distanțării sociale!
          NU statului fascist polițienesc!

          DA libertății, adevărului, corectitudinii!

          • Unu'

            De fapt, acum văd, tu și Golf sunteți niște berbeci cărora le lipsește turma!
            Mergeți voi și lingeți niște cadavre, că la asta sigur vă pricepeți mai bine!
            Lăsați-ne pe noi să respectăm regulile comuniste, atâta timp cât este spre binele nostru! NU aveți absolut nici un drept să ne puneți în pericol prin comportamentul iresponsabil de berbeci!
            Sigur sunteți niște bieți orfani care nu mai au persoane dragi cărora să le poarte de grijă!

          • Cetatean

            @Unu’ : Esti o ramasita umana pocita din uterul plin de cacat in care te-ai scaldat inainte sa fii avortat de catre o hidosa scroafa comunista.

        • Golf Răspunde

          @unule, vrei să îți acoperi fața și să îți administrezi vaccin? OK, liniștit, este alegerea ta, eu nu îți spun nimic. Dar ce ai tu cu mine? Dacă te-ai “protejat” cu măști și vaccinuri atunci care este problema ta cu mine?

          Faptul că există foarte multe focare de infectări printre asistente și medici ar trebui să îți sugereze cât de bune sunt protecțiile tale…

          Și poate ai citit că nu prea mai sunt cazuri de gripă, în unele țări nici măcar unul. Oare acest lucru îți sugerează ceva?

          Alogenul werner, arahat și lucovid nu reprezintă o sursă de încredere din punctul meu de vedere.

  2. Miliția Răspunde

    Să înceapă controalele la ei, și să se amendeze singuri. Sunt primii care nu respecta, în mașini stau fără mască chiar dacă sunt mai mulți. Eu personal fac ceva pe cârpa aia,dar dacă mi se cer reguli, deși absurde, și sunt amendat, atunci și ei să respecte. PS: au anunțat că virusul se ia și în vis,deci cu mască și noaptea să fiți siguri.

  3. Osan Răspunde

    Va faceți de toată speță se vede ca v-ați plafonat în Rahatul asta de oraș mort

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.