Ultima actualizare: azi, 14:11
Locale

Satu Mare: Purtarea măștii ar putea deveni obligatorie pe o rază de 100 de metri în jurul școlilor

Purtarea măștii ar putea deveni obligatorie pe o rază de 100 de metri în jurul școlilor din județul Satu Mare, a anunțat astăzi Instituția Prefectului.

,,În ultimele zile, la nivelul județului nu s-au înregistrat cazuri noi de îmbolnăviri de COVID-19 în rândul elevilor, dar se remarcă în continuare aglomerări de persoane în jurul unităților de învățământ, astfel că s-a luat în discuție purtarea obligatorie a măștii de protecție pentru toate persoanele care se află pe o rază de 100 de metri în jurul școlilor”, a anunțat Prefectura Satu Mare.

Această măsură a intrat deja în vigoare în județul Galați, acolo unde masca e obligatorie și la 100 de metri de școală.

4 comentarii

 1. AVG Răspunde

  Doctorul Amin Zahra lucrează la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploiești, la Terapie Intensivă. Ține un jurnal pe Facebook, de când a început această pandemie. L-a răscolit cazul unei tinere de 18 ani, aflată cum în stare gravă, fără să aibă vreo altă boală.

  Amin Zahra, medic la Terapie Intensivă: “Am cercetat, am făcut tot felul de analize și la stat și la privat, unde n-am avut posibilitatea să le facem la spital, am încercat să vedem dacă are o boală nedescoperită, o boală autoimună, nimic!”

  Le spune tinerilor să fie conştienţi şi responsabili, mai ales la întâlnirile de grup, pentru că virusul îi poate răpune.

 2. Pensionara Răspunde

  undei “altu “,inca putin fara masca ,mai cresc cazurile si se inchid restaurantele ,barurile etc…..

  • Altu Răspunde

   Păi dacă ești pensionară stai în casă, poartă mască și lasă pe cine vrea să trăiască în plata Domnului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.