Ultima actualizare: ieri, 22:22

Locale

VIDEO DRONĂ. Povestea primului mall proiectat la Satu Mare, o ruină!

Primul mall proiectat la Satu Mare este și prima cea mai mare ruină în momentul de față. „Carrefour-ul” de pe Lucian Blaga a fost afectat de criza financiară din 2008.

Investiția de 30 milioane de euro a rămas în aer din cauza crizei mondiale. Terenul pe care dorea să se construiască un mall se întinde la circa 163.000 de metri pătrați. Acest proiect dorea să includă 100 de magazine și peste 1600 de locuri de parcare. Printre care era inclus și un hipermarket Carrefour pe o suprafață de 13.000 de metri pătrați. Lucrările pe șantier mergeau destul de repede și părea să se finalizeze destul de repede. Zeci de utilaje grele munceau zilnic, și dintr-o dată totul s-a oprit. Azi a rămas doar o ruină, iar aspectul nu este tocmai unul plăcut, deoarece unii își aruncă mizeriile în acel loc.

4 comentarii

  1. Satu Mare Răspunde

    Autoritățile ce zic ?

  2. Unu' Răspunde

    Faină filmarea cu drona!
    N-ar strica să dai o fuguță cu drona și la cele mai importante șantiere în derulare, respectiv centura de ocolire și podul de la ștrand!
    Merci!

  3. Satmarean 1 Răspunde

    Autoritatile locale ar trebui sa verifice cui apartine acel teren, sunt curios cat impozit se plateste pt el , intrebati ce au de gand si nu in ultimul rand marit impozitul cu 500%. Cred ca din 2008 au avut timp sa se gandeasca proprietarul.

  4. Vlad Tepes Răspunde

    Avea dreptate cel de pe facebook : ce fac autoritatile cu groapa de gunoi de linga Podul Decebal ?!…ca aici e centrul orasului nu un teren marginas…!!!
    Tare-mi miroase a complicitate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.