PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Un nou accident în Satu Mare! Minor lovit pe trecerea de pietoni în Soarelui

UPDATE. Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a dat publicității primele concluzii în cazul accidentului. Un minor, în vârstă de 14 ani, a fost accidentat de o șoferiță pe trecerea de pietoni.

Ce spune Poliția:

Ieri, 7 octombrie, în jurul orei 19.30, polițiștii Biroului Rutier din cadrul poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe bulevardul Octavian Goga, din municipiul Satu Mare.

În urma primelor cercetări efectuate de polițiști la fața locului, aceștia au stabilit faptul că o șoferiță, de 27 de ani, din municipiul Satu Mare, aflându-se la volanul unui autoturism pe bulevardul Octavian Goga, nu a acordat prioritate de trecere unui minor, de 14 ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe trotineta propulsată de el, pe trecerea de pietoni, marcată și semnalizată corespunzător, accidentându-l.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a minorului. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Știrea inițială:

Un nou accident de circulație s-a produs astăzi în municipiul Satu Mare. Totul s-a produs în această seară, în jurul orei 19.30.

Accidentul a avut loc pe bulevardul Octavian Goga din municipiul Satu Mare, acolo unde, potrivit primelor informații, un minor a fost lovit de un autoturism pe trecerea de pietoni.

La fața locului au ajuns echipaje de prim-ajutor și de Poliție. Oamenii legii urmează să stabilească cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Sursa foto/video: Facebook/Drivers SM


Reamintim că un alt accident de circulație, în urma căruia o femeie și-a pierdut viața, s-a produs în această dimineață în municipiul Satu Mare, lângă Spitalul Vechi. De asemenea, tot astăzi, un șofer a decedat după ce a intrat cu mașina într-un șanț la ieșire din localitatea Ciuperceni.