Ultima actualizare: azi, 12:16

Locale

FOTO. Accident mortal în Ciuperceni. Șofer decedat după ce s-a răsturnat cu mașina

Accident mortal în apropierea sensului giratoriu din localitatea Ciuperceni, județul Satu Mare. Potrivit primelor informații, un bărbat a rămas încarcercat într-o mașină aflată înafara părții carosabile. Victima a fost găsită inconștientă în stop cardio-respirator, i s-au aplicat manevre de resuscitare la fața locului, însă ulterior a fost declarată decedată.  

„In acest moment, se intervine pentru descarcerarea și acordarea îngrijirilor medicale în cazul unui accident rutier petrecut în localitatea Ciuperceni.

La fața locului se deplasează echipajele Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD cu model de terapie intensiva mobilă.

Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit un autoturism ieșit în afara parții carosabile în care se afla o victimă, de sex masculin, rămasă încarcerată.

Pompierii au acționat cu accesoriile specifice pentru extragerea victimei, respectiv pentru asigurarea măsurilor PSI.

Victima a fost declarată decedată” , transmite Bianca Timiș, purtător de cuvânt al ISU Satu Mare.

Șoferul, în vârstă de 63 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers.

„Un bărbat de 63 de ani, din localitatea Valea Seacă care s-a deplasat cu un autoturism pe DN19 a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului. In urma evenimentului rutier șoferul a decedat”, transmite Paula Gabor, purtător de cuvânt al IPJ Satu Mare.

Potrivit unui martor, șoferul se deplasa cu mașina pe carosabil, cu viteză relativ redusă, din partea opusă nu veneau mașini, iar bărbatul efectiv a părăsit partea carosabilă. Acestuia i s-ar fi făcut rău la volan.

Revenim cu detalii. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.