Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

ACTUALIZARE. Femeia accidentată la florăria din Satu Mare a decedat!

Femeia accidentată la florăria din Satu Mare a decedat, potrivit Biancăi Timiș, purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare. Accidentul a avut loc în această dimineață, lângă Spitalul Vechi din municipiu!

„Am fost informata de la UPU Satu Mare ca persoana implicată în accidentul de dimineața a intrat în stop cardio-respirator și a decedat”, transmite Bianca Timiș.

Un BMW a distrus în această dimineață florăria de lângă Spitalul Vechi. O femeie ce se afla pe stradă a fost prinsă între mașină și cărămizile din ziduri, a fost transportată la UPU Satu Mare, însă la câteva ore a murit.

VIDEO:

Citește și:

23 comentarii

  1. Xman Răspunde

    soferul trebuie arestat preventiv, pentru ucidere din culpă!!!!!!

    • altu fără bmw Răspunde

      Da. Într-o țară normală în care legile sunt cât de cât respectate. Dar eu prevăd un mare NUP cu subtitlu “fapta nu există”. Asta puțin mai încolo ca să nu facă valuri mari.😱😪😤

  2. unul Răspunde

    PortalSM, din nou nu va informatii ! Nu cumva era chiar Florareasa din acel magazin?! Altfel nu prea cred sa-o fii prins sub daramaturii ! Daca statea linga zid pe exterior zbura si nu era prinsa intre masina si zid ! Condoleanta familiei !

  3. Carmen Răspunde

    Sau putea sa-si ia zi libera ca vine smecherasul-mamii si sa nu-i fie in drum. Da , era florareasa , sa-i fie tarina usoara. Condoleante familiei indurerate.

  4. Normalul Răspunde

    Tinere, NU este ca in jocurile video cu care ai crescut si care ti-a deformat puternic singurul neuron pe care-l ai . Acolo dai rest joc dar in ,,jocul acesta,, ai omorat un om.

  5. Xman Răspunde

    pentru „altu fără bmw” să știi că nu mai există NUP Â

    • altu fără bmw Răspunde

      Indiferent. Dar trebuie făcut ceva. Deja nici pe trotuar nu ești în siguranță?

      • H&R Răspunde

        @altu fara bmw dar nici in magazin deja. Iti dai seama? Nicaieri. GTA Satu Mare

        • altu fără bmw Răspunde

          Aici duce așa-zisa fluidizare a traficului. Dacă fluidizezi se circulă din ce în ce mai mult cu viteză, cel din spate împinge pe cel dinaintea lui. Dar cine suntem noi muritori de rând să ne comparăm cu somitățile din comisia de circulație? Peste tot se ignoră pietonii, bicicliștii, transportul în comun și orice înseamnă alternativă ca orașul să fie plăcut. Orașul ăsta niciodată nu a fost conceput pentru astfel de trafic, nici partea veche a orașului și nici zona de cartiere. Ajungem să ne refugiem în case? Oare acolo suntem în siguranță ori ba? Sunt curios dacă se vor lua ceva măsuri concrete. Nu la poliția rutieră mă gândesc că probabil în curând vor avea niște acțiuni ad-hoc, pompieristice. Ceva de durată trebuie. Și limitatoare de viteză în câteva locuri. Când erau parcă-parcă era cu o idee mai bine.

          • The Baimarean

            bay bolovane comisiile alea is numite politic si orice partid politic se zbate sa fie pe placul majoritati! daca majoritatea merge cu masina atunci conditii pentru masini sa fie! unde te crezi aici in Olanda unde 70 la suta merge pe bicicleta?

  6. Norby Z Răspunde

    POSESORII DE BMW = ultimii soferi din Romania, niste gunoaie cu permise de conducere, asta sunt cei mai mult dintre ei. Imi cer scuze celor prea putini soferi de bMW cu bun simt si educatie!

  7. The Baimarean Răspunde

    Ce p—a mea cauta floreareasa aia in florarie? Tuta aia de ce nu sa asigurat inainte de a intra acolo? Doar soferu de BMW sa fie atent bietonii nu?

    • H&R Răspunde

      Poate a gasit semnalizarea din greseala si a crezut ca e programul de zbor.. Mai stii tu?

      • altu fără bmw Răspunde

        Mai în glumă anticipez un mini sens giratoriu ca pe Botizului. Da, da. Ăla fără sens. Dacă acolo era loc și aici este.😪🤮

    • 😁😁 Răspunde

      Bai prostule du-te dracului in BM cu comentariul tau de cacat

      • The Baimarean Răspunde

        Pai si de unde sti ca nu in BM stau cap mic de creta? :)) in SM merg doar vara la aqua star ca in rest nu i nimic ce vedea in buda voastra de oras unde trebe vorbit pasareste pardon ungureste :)) N-o sa aveti noi nivelul orasului nost nici in 100 de ani micutule!

      • The Baimarean Răspunde

        plus de asta, eu am facut doar o ironie dar asa ii daca ai cap de pluta si nu intelegii

  8. Fasz Răspunde

    Trebuie cercetate împrejurările accidentului, afișa florareasa preturile, elibera bon fiscal?

  9. NiMa Răspunde

    Saracu sofer! A dat spaga pana au zis astia ca nu e sanatos la cap…. Inca nu am intalnit tzaran (de oras sau nu) care sa aiba bmw si sa nu o calce (sunt si exceptii, altfel nu ar exista regula) …. asa e cand te maturizezi dupa ce intrii la pensie . Cei mai penibili sunt astia care au bmw-uri la 3-4 mii euro sau sub. Rupti in cur. Faza aia cu “n-ai bmw , nu ma futi” nu mai e valabila. E valabila doar pe unele ulitze din anumite sate uitate de D’zeu. Da astia nu au bani de combustibil sa mearga pana acolo, asa ca ajung toti la Bojike aia grasa de pe coltz’ (de care fug toti)
    Cine e victima pana la urma? Era o trecatoare sau florareasa? Nu ca ar conta asa mult aspectul, dar sa fim si noi infromati , nu asa pe la ureche. Mai important e ca lumea e nedreapta si muce ala scapa … Macar daca i-ar lua permisul pe vreo 10 ani, neconditionat. Plus daune morale de 10X valoarea masinii la momentul lansarii pe piata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.