Ultima actualizare: azi, 11:29

Locale

Accident grav în județul Satu Mare! Bărbat (74 ani) lovit de un autoturism

Luni, 23 noiembrie, în jurul orei 11.20, polițiștii din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Negrești Oaș, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea gravă a unei persoane.

În urma primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că o femeie de 38 de ani, din localitatea Boinești, care se deplasa cu un autoturism pe strada Ioan Creangă, s-a angajat în depășirea unui moped condus de un bărbat de 74 de ani, din localitatea Boinești, iar la revenirea pe banda de sens nu s-ar fi asigurat corespunzător, astfel că a intrat în coliziune cu mopedul. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a bărbatului de 74 de ani, fiind transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Testarea cu aparatul etilotest a relevat că şoferiţa nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.  Totodată, ambilor participanți la eveniment li s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemie. În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.